Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby
Pastoraal bezoek door Coby

Pastoraal bezoek Hij draait zich in het negatieve, spiralend daalt hij af, tobbend over zichzelf en God totdat de pastor met hem bidt, dan leeft hij »

Coby
Een gedicht geschreven n.a.v. het boek "Het einde van de eenzaamheid" door Coby

Gedicht n.a.v. het boek: Het einde van de eenzaamheid   Verdoofd blijf je achter, nauwelijks tijd te rouwen, tussen de muren van het intern »

Coby
Een nieuwe wind door Coby

Een nieuwe wind                      en als ik nu eens »

Coby
Vroege vogel door Coby

Vroege vogel   Water klatert achter matglas, iemand fietste zich een zilte landkaart op een zwart katoenen shirt. Buiten rust een vog »

joukjevv
IJsprinses van Camilla Läckberg door joukjevv

Waarschijnlijk had IJsprinses van Camilla Läckberg een beter leeslot verdiend dan het nu van mij krijgt. Dat is ongetwijfeld toe te schrijven aan het feit »

Coby
Hemelvaartsgedachte (een cinquiano) door Coby

Hemelvaartsgedachte   Wolkend werd Hij aan het oog onttrokken, Hij houdt zijn oog op ons door wolken heen, troostend. Coby Poelman - Duist »

Coby
Japanse kersendans door Coby

Japanse kersendans   Zie je de bloesem wiegen, hoor je de blije bijen, het is alweer confettitijd! De volle rose takken boven het den »

Coby
Een gedicht geschreven n.a.v. het boek Gustav en Anton door Coby

  Een levenslange vriendschap   Hij leek op de gezichtjes geschilderd op mijn treintje, die eerste ochtend op de kleuterschool. »

Coby
Kort Paasverhaal door Coby

Kort Paasverhaal Kort Paasverhaal zoals het in het Paasnummer van Elisabeth(bode) 2015 is gepubliceerd: Paasfeest op het kerkhof Nog een klein stuk »

Coby
Het Bildt door Coby

Stoeiende kleuren bewolken de hemel boven het Bildtse opgeslibd land. Vlakbij de zeedijk onder Sint Anne nam iemand ooit de penselen ter hand om »