Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby
Een vredige zomeravond door Coby

Gele lissen zwijgen naast de paarse, hommels gonzen rond de akelei, maagdenpalm schuilt onder vrouwenmantel, hosta’s overschaduwen het flitse »

joukjevv
Het Eiland van John Grisham door joukjevv

Soms mag je meelezen met een nieuw boek (gewoon lenen) en dat kon ik gelukkig de afgelopen week met het nieuwste boek van John Grisham Het Eiland, dat omschreve »

Henk M.
Stamgasten van café D'n Ever door Henk M.

Mijn 4e boek: Info: http://www.boekenbestellen.nl/boek/stamgasten-van-caf-dn-ever  »

Coby
Vergeten lunchpakket door Coby

Je zwaait hem uit en komt de keuken in, één oogopslag knoopt je maag, je baalt, voor niets gesmeerd, zal hij gealarmeerd »

Coby
Christen zoekt Christin door Coby

Christen zoekt Christin Hoe vindt een man een Christenvrouw die hem als levensgezel past als hij niet zo vrijmoedig op een vrouw afstapt? »

joukjevv
Al wat Schittert van Eleanor Catton door joukjevv

Achteraf snap ik niet hoe ik al lezende in twee historische romans tegelijk verzeild geraakt ben die zich ook nog eens in dezelfde tijd (midden 19e eeuw) afspel »

Coby
De aantrekkingskracht van zingen door Coby

De aantrekkingskracht van zingen   Na haar begrafenis komt zijn verhaal dat haar voor even weer tot leven brengt. Een smalle gang scheidde d »

Nel
Huidpijn Saskia Noort door Nel

Ieder mens heeft duistere kanten Anne ook,ze is t.v.presentratice en journaliste .Als ze haar grote liefde dreigt te verliezen en het verdriet breed uitgemeten »

Nel
Sluipend gif Corine Hartman door Nel

jacqueline zorgt voor haar manisch depressieve moeder en haar man heeft zijn ontslag nog niet verwerkt Ze houdt van hem maar hij intimideert en manipuleerthaar »

Coby
Verjaardagsgedicht door Coby

Verjaardagsgedicht Het is vandaag een bijzondere dag en daarom dit gedicht, jaren geleden verscheen je geboortebericht.   Je kree »