Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby
Verjaardagsgedicht door Coby

Verjaardagsgedicht Het is vandaag een bijzondere dag en daarom dit gedicht, jaren geleden verscheen je geboortebericht.   Je kree »

joukjevv
De Keerzijde van Michael Connelly door joukjevv

De Keerzijde is het nieuwste boek van Michael Connelly, een forse paperback met een heel sterk Harry Bosch verhaal. Het is zeker niet de zoveelste episode uit e »

Coby
Bergen aan Zee door Coby

De zee ingehaald, golven stormen, ijskristal klettert uit antraciet, onweer in Bergen, zon in de duinen, schuilplek ontdekken door hage »

Coby
De pluisjes in de Pinksterdienst door Coby

De pluisjes in de Pinksterdienst     In haar witte toga stond ze midden in de kerk te blazen als de wind tegen de uitgebloeide paarde »

Coby
Moeders spiegellach door Coby

  Met spons en zeemleer stond ze buiten, ik zat in huis en tekende mijn moeder, de kom met water in haar hand. Ik schrok van elke plens, het s »

GratisBoekPromoten
De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God" door GratisBoekPromoten

http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-2/9789463450782     http://www.boekenbestellen.nl/…/volg-he »

GratisBoekPromoten
De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God" door GratisBoekPromoten

http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-1/9789463450713 https://www.bruna.nl/…/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-1 »

Coby
Homme Poort door Coby

  Hoe lang kijk jij al mee over mijn schouder, ik ben de tel inmiddels kwijtgeraakt, maar met de jaren word je mij vertrouwder, hoe vaak he »

Coby
Een triolet (dichtvorm) voor Koningsdag door Coby

Koningsdag De Nederlandse vlag kleurt rood-wit-blauw, de wimpel wappert vrolijk in oranje, de Vaderlandse vlag toont hemeltrouw. De Nederlandse »

joukjevv
The Wrong Side of Goodbye - het nieuwste boek van Michael Connelly door joukjevv

Als je heel verslaafd ben aan de boeken die Michael Connelly schrijft, kun je soms niet wachten tot de vertaling er is, laat staan de ruimte besparende pocketed »