Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby
Het kabinet van de familie Staal door Coby

  Verstrikt geraakt in ‘t vangnet van hun steken van averecht over het recht breit ze slechts aan een grijze vrede. Een naald vol roe »

joukjevv
Over Dylan, Nobel, Mulisch, Nick Drake, en de waarde van roem door joukjevv

Hebben literatuur en muziek iets met elkaar gemeen? Ik dacht, ik schrijf iets over literatuur en muziek, over hun unieke samensmeltingen, over symbiose, ver »

Coby
Hamsterborg in wintersfeer door Coby

Hamsterborg in wintersfeer   Achter berijpte bomen, hun stammen aardedonker, ademt de Borg de stilte van de winterdag, boezemt ont »

Coby
Gedicht over De blauwe draad van Anne Tyler door Coby

De kleur van familie   Elk leven kent een eigen nerf, soms kleurt die blauw, soms naturel. Levens lopen altijd anders, niets verloopt zo »

Coby
Nieuw behang door Coby

Nieuw behang Met tassen vol behang in een lichtgele tint fiets ik in de voorjaarszon fluitend langs de Lindt, ik ga de lente plakken. &nbs »

joukjevv
Een smartlap tussen Hex en A Walk to Remember door joukjevv

Zojuist Hex van Thomas Olde Heuvelt uit. Zo zit ik dan met die hoes van een oude LP op schoot van Pearls before swine: One nation underground (uit 1967 »

Coby
Remco Campert op oudjaarsdag door Coby

Remco Campert op oudjaarsdag   Buiten strijkt men over zwavel, binnen geurt het naar oudjaar, Remco sprak in dichterswoorden op tv, het »

Jeanine
Mede boeklezers: door Jeanine

Ik wens jullie allemaal een gezegend en gezond 2017! »

Coby
Het geheim van oud en nieuw door Coby

Het geheim van oud en nieuw Wat het rolletje verhult op nieuwjaarsdag onthult het knijpertje ten overstaan van oliebollen,   een laag »

Annemarie
Boek Sla met suiker door Annemarie

/Naast de paperback Sla met suiker is sinds kort ook het ebook te koop. http://amsterdampublishers.com/sla-met-suiker     www.slametsuiker.n »