Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby
Pirouette op het kabinet uit "Beleef de dag" door Coby

Pirouette op het kabinet   De haantjes op de kommen van het Gronings kabinet hebben hun sikkelveren opgezet, de voorste haan kijkt achte »

Coby
Een boom over leven door Coby

Een boom over leven Ooit vroeg "Trouw" om een verhaal te schrijven over wortels. Het mocht niet meer dan 500 woorden bevatten. Onderstaand verh »

mariedpt
Nieuwe spraakmakende thriller door mariedpt

Spannend van begin tot eind, de nieuwe bestseller van Wies borre: Je Suis Vondeling ! »

Coby
De jurk door Coby

De jurk   Ze lag te grabbel op de kofferbakkenmarkt, verrukt ontwond ik haar als uit een kluwen touw, heimelijk hopend dat ze me p »

joukjevv
The Song Rising van Samantha Shannon door joukjevv

Voor de dromers onder ons deel III Met enige schaamte begin ik dit blog met mijn oprechte verbazing geen blog geschreven te hebben over Shannons tweede boek: »

Coby
Kerkganger te gast door Coby

Kerkganger "ïn den vreemde" Achter mij zingt een man mijn trommelvliezen bol, zijn ritme schokt de bank. Vol overtuiging klinkt h »

Coby
Onze Vader en wij door Coby

Onze Vader en wij   Toen ik het Onze Vader bad met hart en ziel zag ik met de discipelen hoe Jezus met ons sprak, zich richtend tot d »

Arie
De Weg - De Waarheid - Het Leven door Arie

Als In een flits werd het duidelijk: De drie  boeken: De Mens, de zoekende Mens; Koninklijke Kunst, de Hoogste Levenskunst; Wetenschap en Spiritualiteit tr »

Henk M.
Stamgasten van café D'n Ever door Henk M.

Stamgasten van café D’n Ever Gerrit van der Laar is vrijgezel en gebruikt het café D’n Ever als zijn huiskamer. Zijn vrienden zull »

Coby
Een vredige zomeravond door Coby

Gele lissen zwijgen naast de paarse, hommels gonzen rond de akelei, maagdenpalm schuilt onder vrouwenmantel, hosta’s overschaduwen het flitse »