Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Coby
Kracht door Coby

Kracht Elke keer sterkt het me meer, zelfs in de zwartste nacht.   Steeds vrijmoediger overwin ik mijn onmacht want ik geloof, »

Coby
Op het droge door Coby

Op het droge (haiku) Een kudde schapen  mekkert over landsbelang, door de wol geverfd.   Coby Poelman - Duisterwinkel »

joukjevv
De Klokkenluider van John Grisham door joukjevv

Ruim vijfentwintig jaar geleden werd ik fan van John Grisham. Het eerste boek dat ik van hem las was De jury uit 1988 geloof ik. Ik vond het één v »

Missy
Max & Lily Genomineerd voor boekgoud! door Missy

Max en Lily is een van de genomineerden voor boekgoud! Willen jullie mij helpen door te stemmen en dit bericht te delen zodat mijn kinderboek de titel van boekg »

Coby
Het kabinet van de familie Staal door Coby

  Verstrikt geraakt in ‘t vangnet van hun steken van averecht over het recht breit ze slechts aan een grijze vrede. Een naald vol roe »

joukjevv
Over Dylan, Nobel, Mulisch, Nick Drake, en de waarde van roem door joukjevv

Hebben literatuur en muziek iets met elkaar gemeen? Ik dacht, ik schrijf iets over literatuur en muziek, over hun unieke samensmeltingen, over symbiose, ver »

Coby
Hamsterborg in wintersfeer door Coby

Hamsterborg in wintersfeer   Achter berijpte bomen, hun stammen aardedonker, ademt de Borg de stilte van de winterdag, boezemt ont »

Coby
Gedicht over De blauwe draad van Anne Tyler door Coby

De kleur van familie   Elk leven kent een eigen nerf, soms kleurt die blauw, soms naturel. Levens lopen altijd anders, niets verloopt zo »

Coby
Nieuw behang door Coby

Nieuw behang Met tassen vol behang in een lichtgele tint fiets ik in de voorjaarszon fluitend langs de Lindt, ik ga de lente plakken. &nbs »

joukjevv
Een smartlap tussen Hex en A Walk to Remember door joukjevv

Zojuist Hex van Thomas Olde Heuvelt uit. Zo zit ik dan met die hoes van een oude LP op schoot van Pearls before swine: One nation underground (uit 1967 »