Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Verleden in de weg
Verleden in de weg door Bianca van Strien
 
 
 
 
 

“Een leuk boek voor tussendoor. Naar het eind toe vond ik het wel ietsjes langdradig doordat de meeste familieleden tegen de relatie zijn, hetzelfde patroon blee...”»


De Tweelingparadox
De Tweelingparadox door J.C. Vermeulen
 
 
 
 
 

“Een spannend verhaal waar je je hoofd goed bij moet houden. John is er weer in geslaagd enkele verhaallijnen naast elkaar te plaatsen. Het afwisselen van het ve...”»


Het enigma van 8
Het enigma van 8 door Nico de Braeckeleer
 
 
 
 
 

“Een spannend boek dat me gedwongen heeft het zo snel mogelijk uit te lezen. De religieuze elementen zijn prachtig verwoven met wereldlijke dingen. De zoektocht ...”»


De tienduizend dingen
De tienduizend dingen door M. Dermout
 
 
 
 
 

“Een mooi boek over het eind van het leven van een vrouw. Ze denkt terug aan hoe ze verzeild is geraakt op de tuin en mevrouw van Kleyntjes werd. Haar tegenslage...”»


De broeder
De broeder door Dean R. Koontz
 
 
 
 
 

“De Broeder is een leuk derde deel over Odd Thomas. Wat me opviel, is dat de sfeer direct heel wat duisterder is. Odd heeft immers ook al heel wat meegemaakt en ...”»


Indian Summer
Indian Summer door Jef Geeraerts
 
 
 
 
 

“Geeraerts is een literair genie, daarover bestaat geen twijfel. Met Indian Summer bewijst hij dit weer maar eens. De verschillende verhalen in het boek laten de...”»


Horrorarium
Horrorarium door Jack Lance, Bavo Dhooghe & Thomas Olde Heuvelt
 
 
 
 
 

“Dit boek bevat staaltjes van de meest verdorven schrijvers. Een must voor iedere horrorliefhebber. Dit boek doet je huiveren zoals je nog nooit gehuiverd hebt.”»


De avonden
De avonden door Gerard Reve
 
 
 
 
 

“Een boek gaande over verveling om de verveling te bestrijden. Een paradox dat Gerard Reve heeft doen slagen. Het tempo van het boek dwingt je je gedachten erbij...”»


Zérians Vloek
Zérians Vloek door T. Meta
 
 
 
 
 

“Thirza is een fantasyschrijfster waar JRR Tolkien zelf nog wat van kan leren. De vele personages hebben ieders een zeer unieke persoonlijkheid en geen twee zijn...”»


Nachtblauw
Nachtblauw door N. Braeckeleer
 
 
 
 
 

“Het eerste boek dat ik van Nico gelezen heb, is direct een voltreffer. Tot het laatste moment weet hij je op het puntje van je stoel te houden. De lezer wordt m...”»