Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Blogs door Coby Poelman - Duisterwinkel

Wat is wijs?

Ze zei dat ze het niet begreep, dat van die wijze maagden, zij vond dat ze maar egoïstisch waren, was dit nou wat God wou? Zij kwam met een veel be »

De kniekousjes van moeder

  Op de vergeelde jeugdfoto droeg ik de kniekousjes die moeder breide in een patroon met kabelrand, de boordjes noemde ze steevast ee »

Velden vol melodieen

Met vreugde mag ik hier nu de titel van mijn nieuwe boek onthullen. Volgende week zal het verschijnen bij uitgever Friese Pers Boekerij/Noordboek. &nb »

In afwachting van.... (3)

Over ongeveer 2 weken zal mijn nieuwe boek verschijnen bij Friese Pers Boekerij / Noordboek Iedere week zal ik hier een stukje van de voorkant laten zien »

In afwachting van..... (2)

Over ongeveer 3 weken zal mijn nieuwe boek verschijnen bij Friese Pers Boekerij / Noordboek Iedere week zal ik hier een stukje van de voorkant laten zien »

In afwachting van.....

Over ongeveer vier weken verschijnt mijn nieuwste boek bij Friese Pers Boekerij / Noordboek. Iedere week zal ik hier een stukje van de voorkant laten zie »

Afgewezen

In schril contrast met: -Wij gaan toch voor jou!- staat in de aanhef van de brief te lezen dat de geachte heer voor deze baan is afgewezen. Men neemt de s »

Opa

“Wolst ook n ijsco hemmen?” zien ogen smelten, hand griept noar de buus, beurs gaait al open. Hai het mie denk ik ’t wodder ien »

Potige kip

‘Kip met vier poten’ lees ik onderweg, mijn gedachten malen.   Op de terugreis lees 'k de rest; ‘in braadzak&rs »

Braadgeheim

In de pauze van de koffieochtend hoor ik naast me een interessant gesprek. Mijn nieuwsgierigheid neemt toe en ik buig me iets meer naar de vertelster. Ja hoor z »