Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Granaatjes met een gouden slot
Granaatjes met een gouden slot
Coby Poelman-Duisterwinkel (Groningen,1955) schrijft vanaf 2006 gedichten en korte verhalen. Toegankelijk en vanuit het hart geschreven werk dat uit het leve... »
 
 
 
 
 

Geloofsvreugde
Geloofsvreugde
Blijmoedige geloofsgedichten uit innerlijke vreugde geschreven.Het kunstwerk "Zaltbommel" op de omslag is van de kunstenaar Anco Wigboldus.<b... »
 
 
 
 
 

Velden vol melodieen
Velden vol melodieen
Velden vol melodieënCoby Poelman- Duisterwinkel (Groningen, 1955) schrijft vanaf 2006 gedichten en korte verhalen. Na het succes van 'Granaatjes met een gou... »
 
 
 
 
 

Floris en het jongenskoor
Floris en het jongenskoor
De zesjarige Floris heeft les bij het jongenskoor en droomt ervan om eens in het concertkoor mee te zingen. Zijn vriendjes die al een stukje ouder zijn moete... »
 
 
 
 
 

Grunneger biebelgedichten
Grunneger biebelgedichten
De Groningse auteur Coby Poelman-Duisterwinkel, bekend door haar publicaties in het tijdschrift van de Groninger cultuur ‘Toal en Taiken’, het literair t... »
 
 
 
 
 

Beleef de dag
Beleef de dag
 »
 
 
 
 
 

Verrassend uitzicht
Verrassend uitzicht
Geloofsgedichten over het leven met uitzicht op de beloften van God.•titel: Verrassend uitzicht

•auteur: Coby Poelman - Duisterwin... »
 
 
 
 
 

De voordracht
De voordracht
Verrassende, humoristische en ontroerende teksten om voor te dragen of stil van te genieten. De Groningse auteur Coby Poelman-Duisterwinkel schrijft over haa... »
 
 
 
 
 

Strijklicht van violen
Strijklicht van violen


Een gedicht, geschreven naar aanleiding van het boek ‘Knielen op een bed violen’ van Jan Siebelink werd het begin van een reeks gedichten die de ... »
 
 
 
 
 

Verstillend licht
Verstillend licht
Gedichten, geschreven uit geloofsvreugde. Reacties van lezers: “Haar gedichten zijn bijzonder, helder van beeld en taal. Dat maakt de teksten krachtig en t... »