Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Blogs door Coby Poelman - Duisterwinkel

Wie speelt voor Piet?

Zeg Sint, heb ik het goed verstaan of is me nu de clou ontgaan, mag onze Piet niet zwart meer zijn? Is dit een issue, is het gein? Als clow »

Een bijna volmaakte vriendschap

Een bijna volmaakte vriendschap   Stropdas   Hoe levensvatbaar is hij, Stropdas wanneer hij echt tot leven komt in een g »

Als de pleister loslaat

Als de pleister loslaat     Zolang er maar gezwegen wordt, de wond niet is ontpleisterd, maar als de pleister uit de hoekjes rolt, »

Goed nieuws

Goed nieuws! Vandaag wil ik graag iets moois met u delen. Mijn boek staat op 1 in de categorie poëzie! https://www.beslist.nl/boeken/d000093483 »

Waar liefde woont....

De grijze dame die hij bezocht was in haar eenzaamheid verleerd om een gesprek te voeren. Omdat zij zwijgen bleef wist hij ten diepste »

Sterren in de morgen

Sterren in de morgen Duizenden sterretjes twinkelen in het gras, de zon spiegelt regenboogkleuren, het groen in de morgen als de hemel bij nacht, h »

De weg naar Haren

De weg naar Haren De kat ligt op de plattegrond, juist daar waar ik moet zijn. Hij ligt zo lekker, ‘k duw hem zacht naar ‘t Overwinn »

Interview over VELDEN VOL MELODIEEN

Interview over "Velden vol melodieën" Streekkrant 5 juli 2016 »

Het ei op de motor

Het ei op de motor Wat knap, een eislepende steenmarter op zoek naar onderdak legt het, hoe krap, onder de motorkap.   Moede »

De uitslag

  Wachten, kijken naar de klok, ijsberen, een blokje om, zuchten, afwezig reageren, tot het uiterste gespannen, nog een keer »