Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Blogs door Coby

Nieuw kaarsengedichtje voor Advent

Nieuw kaarsengedichtje voor Advent Zie je deze kaarsjes. één ervan mag aan, elke week een kaarsje meer, het kerstfeest komt eraan. »

Van gedicht voor een leerling tot kunstwerk

Van gedicht voor een leerling tot kunstwerk   Begin september kreeg ik een uitnodiging van de Erasmus universiteit Rotterdam. Een deel van m »

Opmerkelijke liefde

Opmerkelijke liefde Op de terugweg stapt hij af, zet zijn fiets op de stander, loopt door de velden met hoge passen, ontloopt tussen »

Een gedicht geschreven n.a.v. het boek "De heilige Rita"

Een gedicht n.a.v. het boek “De heilige Rita”   In versleten pak tussen petten en geweren sla ik hem gade die zijn angst uit »

Nieuwe uitgaven

Meegewerkt aan 2 Bijbelse dagboeken   Graag breng ik jullie weer op de hoogte van de verschijning van de Bijbelse dagboeken "Kruimkens v »

Museumplein Amsterdam

Museumplein Amsterdam   Hoe lang heeft hij er al gestaan, de man in geverfd brons, toeristen hebben zich vergaapt, foto’s en video »

Catechisant op bezoek

Catechisant op bezoek Jong bezocht oud, ze maakten samen huiswerk, oud overhoorde wat jong te leren had, oud had voor leren nooit de kans gehad, jo »

Hoopvolle treurbeuk

Hoopvolle treurbeuk   We lopen met ons drieën langs de graven, de dorpsgenoten leven voor ons op, de droogte heeft hier sporen nagelat »

Om te zingen!

Om te zingen!   O mooie bosbeekjuffer in zo glanzend blauw, hoe statig is je houding zo keurig in je vouw, hoe fijntjes je vleugel »

Een gedicht uit mijn boek "De voordracht"

Snelwegmuziek Een bus rijdt ons voorbij. “Laat u bussen” lezen wij. “Ik laat me zingen” zei ooit prins Claus. Prinsen »