Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

Andries Mooij
Andries Mooij
Hoi,

Welkom op Boeklezers! De verloting van "Man is stoer, vrouw is hoer" is onder alle leden, hiervoor hoef je niets te doen verder.

Groeten,

Andries
27 Augustus 2010, 8:49:30
Rhyannon MacBoth
Rhyannon MacBoth
Gisteren Schaduwgrens van Ron de Zeeuw ontvangen, dus zal vandaag niet veel op het scherm te vinden zijn. Gegrepen door zijn stijl, schrijfwijze en vermoedelijk het verhaal (ben pas op bladzijde 30, vandaar dat ik een slag om de arm houd, met het vermoedelijk) denk ik vandaag me niet te kunnen bedwingen het boek te verslinden.
Bovendien..... ´k Heb dit boek bemachtigd door mijn belofte een recensie te schrijven er tegenover te stellen. ´t Is een waanzinnig gevoel voor het eerst een primeur in handen te hebben, een cadeau om een boek te mogen lezen voordat het in de winkel ligt en ja, ik zal mijn best doen een goede recensie te brouwen, wat ik ook hier over een paar dagen zeker zal plaatsen.

Ben nog steeds niet zo handig, of eerlijker gezegd, te ongeduldig om snel achter de werking van al die sies te komen waar ik op rond dobber. Mocht ik ergens iets op een verkeerde plaats of verkeerde wijze posten, wijs me er dan alsjeblieft op.
Als lettervreter, is mijn tijd me te kostbaar om te verdoen met het uitpuzzelen hoe en waar ik moet posten. Sorry.
Wilde daarnet bijvoorbeeld wel wat tips plaatsen, doch kan niet vinden hoe en waar dit te doen.
Mijn moment van vrijheid zit er voor de komende uren helaas weer op, dus....... help!!! als jij wel beter in je tijd zit, en mij een stukje de goeie richting uit kunt en wilt duwen.
BB
Rhy
27 Augustus 2010, 7:31:19
Rhyannon MacBoth
Rhyannon MacBoth
Gistermiddag laat vond ik ´schaduwgrens´ van Ron de Zeeuw in de brievenbus. Wetende dat het me beloofde boek onderweg was, keek ik er reikhalzend naar uit. Aan een kant vind ik het een beetje griezelig om een recensie te moeten gaan schrijven, aan de andere kant kriebelt het op een even griezelig lekkere manier.
Ik ben pas op bladzijde dertig, maar kan al wel vertellen, dat de stijl, de wijze van vertellen, ze zinsbouw, keuze van niet al te lange zinnen en vooral de heel kleine woordspelingen (tenminste die zie ik erin een weet dus niet of dit bewust of onbewust door de schrijver is verweven in zijn wijze van zinnen brouwen) maken het een lust om verder te lezen. Helaas, gisteren werd ik teveel afgeleid, door zaken die er hier verder niet toe doen, doch besloot ik om op een rustiger tijdstip me veel meer te laten verwennen door deze schrijver, dan dat ik doorlezend had kunnen ervaren.
´k Weet het. ´k Juich wellicht wat vroeg, doch veelal voel ik al snel of een boek in mijn ogen het waard is om te lezen, of dat ik me erdoorheen moet zien te worstelen. En dit is er eentje waarvan ik voel, dat ik me vandaag niet zal kunnen bedwingen het in zijn geheel te verorberen.
Met een beetje geluk, kan ik de recensie tonen, voor het boek op de plank zal prijken.
Rhy
27 Augustus 2010, 6:59:03

Recente activiteit

Andries Mooij
Andries Mooij
Hoi,

Welkom op Boeklezers! De verloting van "Man is stoer, vrouw is hoer" is onder alle leden, hiervoor hoef je niets te doen verder.

Groeten,

Andries
27 Augustus 2010, 8:49:30
Andries Mooij
Rhyannon
Rhyannon is vrienden geworden met Andries Mooij.
27 Augustus 2010, 8:48:09
Andries Mooij
Rhyannon
Rhyannon heeft De Da Vinci code door Dan Brown toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 Augustus 2010, 7:49:21
De Da Vinci code