Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boekenuitdaging

Samen met mijn nichtje XDeess ben ik begin dit jaar de boekenuitdaging aangegaan om 75 boeken in een heel jaar te lezen. Vorig jaar hebben we dat ook gedaan, alleen toen hebben we 50 boeken in ongeveer een half jaar gelezen.

Inmiddels ben ik op een-derde, wat betekent dat ik al 25 boeken gelezen heb. Ik geloof dat dit voor het eerst in jaren is dat ik zo consequent veel lees. En ik vind het heerlijk! Binnenkort zal ik zelfs mijn eerste Franse boek aan mijn lijst van gelezen boeken kunnen toevoegen. Ik word iedere keer zo vrolijk als ik die lijst zie, dan denk ik aan al die geweldige verhalen waarmee ik al kennis heb gemaakt.

 Hoeveel boeken lees jij ongeveer in een jaar?

16 Mei 2013, 14:07:26  - 867 maal bekeken
Andries Mooij
Andries Mooij: Ik heb geen idee hoeveel boeken ik per jaar lees :-). Soms doe ik weken over een boek, en soms lees ik er twee op een dag. Ligt er net aan wat ik aan het doen ben, vooral op 't strand gaat het hard.
toorntje
toorntje : ik denk dat ik niet veel scheel met jou ik zit ook zo ongeveer aan de 80 a 85 boeken op een jaar ,ik houd dat zelf bij in leeslijstjes,ook alweer zo'n tik van mij ;).Ik kies ook een boek boven de tv want daar valt tegenwoordig weinig te beleven,alhoewel ik voor gtst en de voice wel echt voor ga zitten.
Cecile van Wijk
Cecile van Wijk: Ik zit nu op 40 boeken. Mijn doel is de 85 te halen, maar het is geen 'must'.