Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Dementie! 'Pap, we vergeten allemaal wel eens wat!'

Het is vandaag dinsdag 18 augustus 2015. Inmiddels zijn we vijf weken verder, nadat op 29 juni 2015 mijn ouders 55 jaar getrouwd waren en mijn boek over Dementie 'Pap, we vergeten allemaal wel eens wat!'gepresensteerd is. Mijn vader is twee weken na deze boekpresentatie gestorven. Hij mocht 80 jaar worden. 

Ik ben als klein meisje een echt vaderskindje. Op later leeftijd krijgt mijn vader dementie. Ik wil dan ook met mijn boek aan de hele wereld kenbaar maken dat iedereen deze vreselijke ziekte kan krijgen, of je nu arm bent of rijk, of je nu goed kunt leren of niet. Ik wil met mijn boek het taboe doorbreken datr nog rond deze ziekte hangt. Ook met de ziekte dementie in je omgeving kun je nog genieten van bijzonder mooie momenten. Als je ze maar wilt zien.

18 Augustus 2015, 11:43:30  - 945 maal bekeken
Monique Bijl- van der Linden
Monique Bijl- van der Linden: Hoi Karin,

Het boek is te bestellen op www.moniquebijlvanderlinden.nl
Dit is mijn website, alleen is deze nog niet klaar. Maar je kan wel het boek via deze site bestellen.
Ja, ik ben niet de enige die een vader had met de ziekte dementie. Helaas hebben veel mensen hier mee te maken, ik begrijp dat jou vader is overleden aan Alzheimer. Dus jij heb helaas ook dit reisje erop zitten. Bedankt voor je interesse in mijn boek en ik wens je veel leesplezier. Want ook met dementie heb ik nog samen met mijn vader mooie momenten mogen beleven.