Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Dochter
Dochter door Lenny Peeters
 
 
 
 
 

“Ik twijfel over het aantal sterren, 3 of 4. Het boek is heftig, bijzonder en afschuwelijk tegelijk. Maar je wilt blijven lezen om er achter te komen wat er nu w...”»


Donker Blauwe Woorden
Donker Blauwe Woorden door Cath Crowley
 
 
 
 
 

“In de tweedehandsboekwinkel van Henry's vader staat een kast met boeken waarin klanten mogen schrijven. Mensen omcirkelen woorden die ze mooi vinden, onderstrep...”»


Voorlopers
Voorlopers door Mirjam Hildebrand
 
 
 
 
 

“Ik ben lang geleden al afgestapt van de gedachte dat YA-boeken niet interessant genoeg zijn voor volwassenen, maar als ik iemand daar nog eens van zou willen ov...”»


Uitgeteld
Uitgeteld door Marja West
 
 
 
 
 

“Ondanks dat je al gauw doorhebt wat er gebeurd kan zijn, blijf je lezen in dit boek. Vlot en met (zwarte) humor geschreven. Ik heb er van genoten, en kon niet v...”»


Tamar
Tamar door Monique Hoolt
 
 
 
 
 

“Een prachtig debuut! De personages zijn heel goed neergezet. Je leeft met hen mee in hun moeilijke keuzes en houdt je hart vast bij spannende situaties. Een aan...”»


Meesterdeal
Meesterdeal door Marlen Beek-Visser
 
 
 
 
 

“Goede karakters neergezet, ieder met zijn eigen problemen, ieder op zijn eigen manier slachtoffer van de situatie. Je wil blijven lezen. Echt een pageturner!”»


54 minuten
54 minuten door Marieke Nijkamp
 
 
 
 
 

“Het boek houdt je onmiddellijk vast. Je wilt weten hoe het verder gaat met de diverse personages. In één adem uitgelezen!”»


Bijna thuis
Bijna thuis door Jean Kwok
 
 
 
 
 

“Op zich helemaal geen slecht verhaal over een moeder en dochter die emigreren naar Amerika en daar onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven. Maar het feit...”»


Voor jou
Voor jou door Jojo Moyes
 
 
 
 
 

“Mijn dochters keken mij verschrikt aan toen ik snikkend de tuin uit kwam, met verbrand decolleté, omdat ik maar niet kon stoppen met lezen. "Wat een rotboek", r...”»


Galgenveld
Galgenveld door Isa Maron
 
 
 
 
 

“Zie voor de inhoud hierboven. Ik heb het boek voor mijn doen heel vlug uitgelezen. Het leest lekker weg en ik zie in Kyra en de dochter van rechercheur Maud Mer...”»