Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Bella Italia
Bella Italia door Suzanne Vermeer
 
 
 
 
 

“Een goed geschreven thriller waarin de zorgen van de ouders wiens kind een traumatische ervaring heeft gehad goed wordt omschreven. De spanning wordt goed opgeb...”»


Vive la France
Vive la France door Linda van Rijn
 
 
 
 
 

“Hoewel je als lezer direct merkt dat er iets broeit, duurt het toch nog vrij lang wanneer er daadwerkelijk iets gebeurt. maar vanaf dat moment is het een spanne...”»


De blikken dominee
De blikken dominee door Vuyk
 
 
 
 
 

“In Maart 1894 komt er een gewelddadig einde aan het nog jonge leven van Cato Mirande. Al twee jaar had ze in het geheim een verhouding met Hervormd dominee Joha...”»


Herfstlied
Herfstlied door Simone van der Vlugt
 
 
 
 
 

“Een geweldig boek en 'pageturner'! Goed geschreven en het wisselende vertelperspectief draagt bij aan de spanning. Herfstlied is naar mijn mening een goed opgeb...”»


Bon Bini beach
Bon Bini beach door Suzanne Vermeer
 
 
 
 
 

“Of het wel of niet de beste van Suzanne Vermeer is kan ik niet beoordelen want ik heb niet alle boeken van deze auteur gelezen. Naar mijn mening is dit een leuk...”»


Met onbekende bestemming
Met onbekende bestemming door Agatha Christie
 
 
 
 
 

“Een spannende thriller. De laatste tijd verdwijnen er geleerden waaronder Thomas Betterton het is niet duidelijk of hij er zelf voor heeft gekozen te verdwijnen...”»