Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Gevallen
Gevallen door Z. Brabcova
 
 
 
 
 

“Gevallen is weer een schiterend boek van Karen Slaughter die je in één adem uitleest! Zij weet de karakters in haar boeken zo goed uit te diepen dat ze heel her...”»


De amberzaal
De amberzaal door B. Berry
 
 
 
 
 

“De amberzaal is een heel spannend boek, misschien iets te onrealistisch in alle lijken die her en der in het rond vliegen, maar toch als ontspannende lectuur is...”»


De smaak te pakken
De smaak te pakken door Jill Mansell
 
 
 
 
 

“Weer een echte Jill Mansell! Een heerlijk weg te lezen liefdesverhaal, lekker op de bank en genieten maar!”»


Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah door Tatiana de Rosnay
 
 
 
 
 

“Geweldig! In één woord, om zo'n aangrijpend boek op deze manier te kunnen verfilmen, chapeau! Het boek werd precies gevolgd, zelfs zo dat toen het moment kwam d...”»


Blijf bij ons
Blijf bij ons door Florence Tonk
 
 
 
 
 

“"Blijf bij ons" van Florence Tonk is een gemakkelijk te lezen roman. Het gaat over de levenvragen waar iedereen mee te maken krijgt, of het leven zich nu afspee...”»


Stampei in de vallei
Stampei in de vallei door Doreen Tovey
 
 
 
 
 

“Een geweldig hilarisch boek geschreven door een echte kattenliefhebber! Houd je van katten en wil je de belevenissen van een kattengezin meeleven op het engelse...”»


Speling van het lot
Speling van het lot door Sally Beauman, Sharon Sala & Vitek
 
 
 
 
 

“De schrijfster van dit boek is Sally Beauman, onder die naam staan nog meer van haar boeken op deze site.”»


Meineed
Meineed door W. Lashner
 
 
 
 
 

“De schrijver van dit boek heet William Lashner, onder die naam staan op deze site nog meer boeken van hem, alleen deze niet.”»


Sneeuwval
Sneeuwval door Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“Sneeuwval is weer een geweldig boek van Tess Gerritssen, het is wel aan te bevelen al meerdere boeken van haar gelezen te hebben, anders komen de personages is ...”»


Even Kletsen
Even Kletsen door A. Lunenborg
 
 
 
 
 

“Even stilstaan bij algemene zaken, even nadenken over de dingen van alle dag. Dat is de bedoeling van Arend met dit boek en daar is hij ruimschoots in geslaagd!...”»