Meest gerecenseerd

 
Haar naam was Sarah
1. Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Ni »
Een keukenmeidenroman (3 banden)
2. Een keukenmeidenroman (3 banden)
In het Mississippi van de jaren 60 wordt aan zwarte vrouwen wel de opvoeding van blanke kinderen toevertrouwd, maar niet het poetsen van het tafelzilver. Drie v »
Caleidoscoop
3. Caleidoscoop
Janine is succesvol ondernemer. Ze runt een grote club in de hoofdstad die iedere avond volle zalen trekt. Dan wordt haar man Albert voor de deuren van de club »
Maar je krijgt er wel heel veel voor terug
4. Maar je krijgt er wel heel veel voor terug
MEER DAN 25.000 EXEMPLAREN VERKOCHT! `Bastiaan is een stoomtrein. Als schrijver, in ieder geval. Aaf Brandt Corstius in de Volkskrant In Maar je krijgt er »
Mannen die vrouwen haten
5. Mannen die vrouwen haten
‘Mensen hebben altijd geheimen. Het is alleen zaak uit te zoeken welke.’ - LISBETH SALANDER Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. H »
Het Achterhuis
6. Het Achterhuis
Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf, tot ze in de lente van 1944 op radio Oranj »
Komt een vrouw bij de dokter
7. Komt een vrouw bij de dokter
Komt een vrouw bij de dokter is het openhartige verslag van Stijn die in de bloei van zijn leven geconfronteerd wordt met de terminale ziekte van zijn vrouw Car »
Harry Potter en de orde van de Feniks
8. Harry Potter en de orde van de Feniks
LUISTERBOEK - Winnaar van de NS Publieksprijs 2001! Het is zomer en Harry logeert bij de familie Duffeling aan de Ligusterlaan nummer vier. Neef Dirk is onuit »
De Da Vinci code
9. De Da Vinci code
In Parijs loopt kunsthistoricus Robert Langdon een afspraak met de conservator van het Louvre mis; hij blijkt kort daarvoor te zijn vermoord. Voor de politie is »
Duizend schitterende zonnen
10. Duizend schitterende zonnen
De ongeschoolde Mariam is vijftien wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan de veel oudere Rasheed in Kabul. Jaren later moet zij de beeldschone Laila naast zich dul »