Meest gerecenseerd

 
Haar naam was Sarah
1. Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt in de nacht van 16 juli 1942 samen met haar ouders opgepakt en naar het VĂ©lodrome d'Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden wo »
Een keukenmeidenroman
2. Een keukenmeidenroman
In het Mississippi van de jaren 60 wordt aan zwarte vrouwen wel de opvoeding van blanke kinderen toevertrouwd, maar niet het poetsen van het tafelzilver. Drie v »
Caleidoscoop
3. Caleidoscoop
Winnaar Schaduwprijs 2011!!!Janine is de jonge, mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury, een succesvolle dans- en eetgelegenheid in onze hoofdstad. Als »
Maar je krijgt er wel heel veel voor terug
4. Maar je krijgt er wel heel veel voor terug
MEER DAN 25.000 EXEMPLAREN VERKOCHT!`Bastiaan is een stoomtrein. Als schrijver, in ieder geval. Aaf Brandt Corstius in de VolkskrantIn Maar je krijgt er wel »
Mannen die vrouwen haten
5. Mannen die vrouwen haten
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is »
Het Achterhuis
6. Het Achterhuis
Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf, tot ze in de lente van 1944 op radio Oranj »
Komt een vrouw bij de dokter
7. Komt een vrouw bij de dokter
Van dit openhartige verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft werden honderdduizenden exemplaren verkocht. K »
Harry Potter en de orde van de Feniks
8. Harry Potter en de orde van de Feniks
LUISTERBOEK - Winnaar van de NS Publieksprijs 2001! Het is zomer en Harry logeert bij de familie Duffeling aan de Ligusterlaan nummer vier. Neef Dirk is onuit »
De Da Vinci code
9. De Da Vinci code
In Parijs mist professor Robert Langdon een afspraak met de curator van het Louvre omdat die kort daarvoor is vermoord. Langdon is de belangrijkste verdachte, o »
Duizend schitterende zonnen
10. Duizend schitterende zonnen
De ongeschoolde Mariam is vijftien wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan de veel oudere Rasheed in Kabul. Jaren later moet zij de beeldschone Laila naast zich dul »