Close-up
71. Close-up

In de broererige, zinderende en donkere psychologische thriller Close-up van bestsellerauteur Esther Verhoef probeert Margot haar leven opnieuw op t »

De mammoetjagers
72. De mammoetjagers
DE STAM VAN DE HOLEBEER brengt ons terug naar het begin van onze beschaving, ruim 35.000 jaar geleden. De hoofdpersoon is Ayla, die de toekomst van de mensheid »
De wereld van Sofie
73. De wereld van Sofie
Deze roman over de geschiedenis van de westerse filosofie is een spannend verhaal, een detective en een naslagwerk in één: een intrigerende roman die iedereen »
Het familieportret
74. Het familieportret

Is alles geoorloofd in oorlogstijd? Vijftig jaar lang heeft Anna Schlemmer geweigerd te praten over haar leven in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. A »

Broeinest
75. Broeinest
BROEINESTLeest als een trein! Eén ding is duidelijk: Nederland heeft er een misdaadauteur bij. MidiGoed uitgewerkt: schuld blijft, en wreedheid kent geen gena »
Aanpakken
76. Aanpakken

Samantha is een jonge topadvocate in Londen. Ze werkt keihard en vindt het heerlijk als de adrenaline door haar slanke lijf jaagt. Tot ze op een dag een enor »

Trouweloos
77. Trouweloos
Een wandeling in de bossen neemt een sinistere wending als inspecteur Jeffrey Tolliver en kinderarts Sara Linton op het lichaam van een meisje stuiten in een me »
IJsprinses
78. IJsprinses
In haar debuutroman IJsprinses situeert Camilla Läckberg de plot in haar geboorteplaats, het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust, waar de minder fraai »
De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween
79. De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween
Allan wordt 100 en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, behalve dan dat de jarige het op zijn heupen krijgt en kort voordat het feest losbarst, vert »
Ik haal je op, ik neem je mee
80. Ik haal je op, ik neem je mee
Ik haal je op, ik neem je mee
Niccolò Ammaniti

Speciale heruitgave van Ammaniti’s meesterlijke roman, voorzien van quotes door de Nederlandse b »