Actiefste leden

 
Mieke Piersma
11. Mieke Piersma
Ik lees graag thrillers, romans en Young Adult boeken, maar op zijn tijd hou ik ook van waargebeurde verhalen en streekromans.
»
Cynthia Mangold
12. Cynthia Mangold
Ik ben getrouwd met Louis en samen hebben we sinds 22 december 2003 een zoon; Robin.

Ik lees heel veel in allerlei genr »
Moony
13. Moony
Mijn favoriete genres zijn: fantasie, thriller, young adult en dystopia. Dat laatste genre lees ik meestal die in combi met YA. Het fantasie genre staat op stip »
Ineke Albers-vd Molen
14. Ineke Albers-vd Molen
ben een vrouw van 63 die heel erg graag leest en de laatste 10 jaar in een boekwinkel heeft gewerkt. Mijn favoriete boek is "Nachttrein naar Lissabon" »
Emmy Iwema
15. Emmy Iwema
Ik ben een gemiddelde boekenwurm, wat wil zeggen dat ik tijdens hoogtijdagen zo'n twee boeken per week lees. Mijn favoriete genre is de thriller, ik heb diverse »
sirog
16. sirog
Ik ben een omnivoor wat lezen betreft, dus bijna alles. Ik kan echt genieten van een goed boek, en dan ben ik voor de buitenwereld ook niet aanspreekbaar :-). I »
Pieternell Van de Velde
17. Pieternell Van de Velde
Ik ben een mooi-weer-lezer. Het liefst zit ik dan in de tuin met een mooi boek. Lezen is één van mijn vele hobby's. Er gaat echter geen dag voorbij zonder iet »
desireegaal0604 Gaal
18. desireegaal0604 Gaal
Mijn favoriete boek, poeh. Echt één boek, nee er zijn zoveel leuke boeken hoe moet ik daar nu uit kiezen?Vooral met het aantal ge »
Inge de Vlieger
19. Inge de Vlieger
Inge de Vlieger heeft nog niets over zichzelf geschreven. »
Ellen
20. Ellen
Ik ben Ellen van Haren en woonachtig in Wijchen. En ik lees heel veel ik heb een hele reeks van Danielle Steel, maar ook de waargebeurde verhalen lees ik graag »