Actiefste leden

 
George Knottnerus
11. George Knottnerus
Lezen en schrijven zitten in mijn bloed. Het één kan niet zonder het ander. Beide doe ik dan ook graag. Naast het beleven van een actief leven. Soms denken me »
Mieke Piersma
12. Mieke Piersma
Ik lees graag thrillers, romans en Young Adult boeken, maar op zijn tijd hou ik ook van waargebeurde verhalen en streekromans.
»
Cynthia Mangold
13. Cynthia Mangold
Ik ben getrouwd met Louis en samen hebben we sinds 22 december 2003 een zoon; Robin.

Ik lees heel veel in allerlei genr »
Moony
14. Moony
Mijn favoriete genres zijn: fantasie, thriller, young adult en dystopia. Dat laatste genre lees ik meestal die in combi met YA. Het fantasie genre staat op stip »
Ineke Albers-vd Molen
15. Ineke Albers-vd Molen
ben een vrouw van 63 die heel erg graag leest en de laatste 10 jaar in een boekwinkel heeft gewerkt. Mijn favoriete boek is "Nachttrein naar Lissabon" »
Emmy Iwema
16. Emmy Iwema
Ik ben een gemiddelde boekenwurm, wat wil zeggen dat ik tijdens hoogtijdagen zo'n twee boeken per week lees. Mijn favoriete genre is de thriller, ik heb diverse »
sirog
17. sirog
Ik ben een omnivoor wat lezen betreft, dus bijna alles. Ik kan echt genieten van een goed boek, en dan ben ik voor de buitenwereld ook niet aanspreekbaar :-). I »
Pieternell Van de Velde
18. Pieternell Van de Velde
Ik ben een mooi-weer-lezer. Het liefst zit ik dan in de tuin met een mooi boek. Lezen is één van mijn vele hobby's. Er gaat echter geen dag voorbij zonder iet »
desireegaal0604 Gaal
19. desireegaal0604 Gaal
Mijn favoriete boek, poeh. Echt één boek, nee er zijn zoveel leuke boeken hoe moet ik daar nu uit kiezen?Vooral met het aantal ge »
Inge de Vlieger
20. Inge de Vlieger
Inge de Vlieger heeft nog niets over zichzelf geschreven. »