Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

sharon
sharon
omdat het aanpassing's systeem van boek veranderen niet goed werkt op het moment wil ik jullie laten weten dat het nieuwe boek dat we gaan gaan lezen is invasie geschreven door robin cook het is een lichte medische thriller gecombineerd met fantasy

Op zekere avond wordt de volledige bevolking van een Amerikaanse provincieplaats met een onverklaarbaar verschijnsel geconfronteerd: in alle huizen begeven de elektrische apparaten het. Televisies imploderen, videorecorders weigeren dienst; niemand begrijpt hoe het komt dat de toestellen massaal en op precies hetzelfde moment de geest geven.

Al snel na dit raadselachtige fenomeen beginnen tal van inwoners ziektesymptomen te vertonen. Het stadje lijkt in de greep van een gevaarlijke griepepidemie, die in een flink aantal van de gevallen zijn tol eist: niet iedereen overleeft de besmetting.

Maar ook degenen die van de griep genezen zijn niet meer als voorheen: hun persoonlijkheid lijkt wel veranderd. Ze gedragen zich heel anders dan voordien, en worden door hun huisgenoten als onnatuurlijk opgewekt ervaren. Zo ook de jonge student Beau Stark. Steeds fanatieker werpt hij zich op als een soort profeet die ',een nieuw begin' voorspelt

22 Juli 2012, 20:21:00
het onbekende boek
Niek Mulders
Niek Mulders: Ik had al zo het idee dat het kiezen van een ander boek niet goed werkt. Maar dat zal wel opgelost worden.
Robin Cook heeft al verschillende medische thrillers geschreven. Dit boek heb ik zelf in de mijn boekenkast staan. Van dezelfde auteur wil ik ook noemen: Fataal, Verminkt, Ademnood, Manipulatie,en Narcose. Maar er zijn er veel meer. Daarnaast zijn er enkele titels verfilmd. Ik weet zo niet welke.
Gezien de populariteit van de boeken van Robin Cook en de boeken, is het niet echt "Het onbekende boek" maar dat terzijde. Ik ga hem zeker nogmaals lezen.
sharon  de lange
sharon de lange: tja in zekere zin heb je daar een punt maar veel er zijn nog veel mensen die hem niet kennen dus die wou ik daar nog mee kennis laten maken maar zelf heb ik er ook al een hoop van hem gelezen zie de lijst op mijn profiel
sharon
sharon heeft instellingen van de club aangepast.
22 Juli 2012, 20:12:33
het onbekende boek
sharon
sharon heeft het huidige boek gewijzigd in Bevroren ogenblik door Camilla Ceder.
21 Juli 2012, 22:45:34
Bevroren ogenblik
sharon
sharon heeft het huidige boek gewijzigd in Bevroren ogenblik door Camilla Ceder.
14 Juli 2012, 14:48:09
Bevroren ogenblik
sharon
sharon heeft het huidige boek gewijzigd in Bevroren ogenblik door Camilla Ceder.
13 Juli 2012, 22:39:30
Bevroren ogenblik
sharon
sharon heeft het huidige boek gewijzigd in Bevroren ogenblik door Camilla Ceder.
13 Juli 2012, 22:37:45
Bevroren ogenblik
sharon
sharon
hai hai we zijn nu een maand veder en vroeg me af wie het boek bevroren ogenblik al hadden gelezen hadden en wat jullie er van vonden ik zelf vond hem niet zo geweldig als ik had gedacht kwam op het laatst pas wat spanning in vond ik
7 Juli 2012, 16:07:32
het onbekende boek
Niek Mulders
Niek Mulders: Zoals je waarschijnlijk wel gezien hebt, heb ik over dit boek een uitgebreide recencie geschreven. Voor mij was het een twijfel tussen 3 en 4 sterren. Omdat het hier gaat om een debuut (als ik het goed heb) heb ik 4 sterren toegekend. Bevroren ogenblik is absoluut niet de klasse van de Millenium triologie en verschillende boeken van Mankell, en Lackberg, maar zeker de moeite van het lezen waard. Orgineel verhaal, orginele plot, heldere schrijfstijl. Kortom van deze scandinavische auteur verwacht ik nog veel meer vuurwerk.
Marion
Marion is lid geworden.
18 Juni 2012, 22:16:51
het onbekende boek
Dinie
Dinie
Hallo allemaal.

Ik ben net lid geworden van deze club, en zal me even voorstellen. Ik ben Dinie Peels-Bell, en ik ben zo'n 'nieuwe schrijver' waar hierboven over gesproken wordt. Vorig jaar is mijn debuutroman 'Alsjeblieft papa...' verschenen, en momenteel bevindt mijn tweede boek, de thriller 'Wie ben je?' zich midden in het uitgeefproces. Het boek is geredigeerd, het binnenwerk is opgemaakt en de kaft is ontworpen.
Wie geïnteresseerd is, kan het eerste hoofdstuk van mijn debuutroman lezen via de link
www.pamac.nl/auteurs/pages/peels-bell.htm
Veel succes met deze club, en vooral veel leesplezier allemaal!
18 Juni 2012, 19:00:00
het onbekende boek
Dinie
Dinie is lid geworden.
18 Juni 2012, 18:54:02
het onbekende boek