Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Eilanddokter 1-4
Eilanddokter 1-4 door Sarah Morgan
<em>Eilanddokter: heerlijk romantische feelgood van bestellerauteur Sarah Morgan over de dokters op het Schotse eiland Glenmore.</em>

<strong>Eilandd... »
 
 
 
 
 

Een tuin vol rozen
Een tuin vol rozen door Debbie Macomber
 »
 
 
 
 
 

De Dood en de Dageraad
De Dood en de Dageraad door Erik van Ruysbeek
 »
 
 
 
 
 

Achter de schermen
Achter de schermen door Vi Keeland
<p>De regels:</p><ol><li>Niet daten.</li><li>Geen seks buiten het spel.</li><li>De voorwaarden van je contract blijven strikt geheim.</li></ol><p>Regels zijn er... »
 
 
 
 
 

Twisted lies
Twisted lies door Ana Huang
<p><em>Hij zou alles doen om haar te veroveren... zelfs liegen.</em></p><p>Charmant, sluw en dodelijk: <strong>Christian Harper</strong> is levensgevaarlijk. Hi... »
 
 
 
 
 

Idool
Idool door Kylie Scott
<p>Ze is voor hem <em>the one that got away</em>. Of, eigenlijk, <em>the one</em> die hem keihard gedumpt heeft.</p><p>Met een glansrijke muziekcarrière op de h... »
 
 
 
 
 

Zon, zee & zalige minnaars!
Zon, zee & zalige minnaars! door Trish Morey
<strong>Deze knappe miljardairs dénken dat ze de wereld naar hun hand kunnen zetten, tot ze die ene vrouw ontmoeten…</strong>

Passie op Santorini<br ... »
 
 
 
 
 

Bestemming Barcelona
Bestemming Barcelona door Lianne Reijntjes
Na een heftige break-up weet Melissa niet meer wat ze met haar leven moet doen. In een impulsieve bui vertrekt ze naar het zonnige Barcelona, waar ze halsoverko... »
 
 
 
 
 

Bescherm me
Bescherm me door Lizzie van den Ham
Als Rosalie de Waal op een middag een ex-leerling van haar tegen het lijf loopt bij de tramhalte, kan ze haar ogen niet geloven. Eldar Öztürk ging drie jaar gel... »
 
 
 
 
 

Geen gewoon avontuurtje
Geen gewoon avontuurtje door Cynthia Zwagemaker
 »