Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Markante Bartelinks tussen Neva en Commewijne
Markante Bartelinks tussen Neva en Commewijne door Hans Gloerich & Sanstra en Bartelink
... »
 
 
 
 
 

Juliana
Juliana door Jolande Withuis
Juliana (1909-2004) was een door velen geliefde vorstin; nietteminweten we weinig van haar persoonlijk leven. Na een afgeschermdejeugd in de benauwenis van het ... »
 
 
 
 
 

Hank
Hank door Edo Brandt & Henk Vermeulen
 »
 
 
 
 
 

Riphagen
Riphagen door Bart Middelburg & René ter Steege
De Amsterdamse onderwereld 1940-1945Nu verfilmd met Jeroen van Koningsbrugge als 'Al Capone' RiphagenDries 'Al Capone' Riphagen, in de jaren dertig een leidende... »
 
 
 
 
 

Orgelman
Orgelman door Mark Schaevers
 »
 
 
 
 
 

De gezusters Romanov
De gezusters Romanov door Helen Rappaport
<h2>Indringend portret van de vier Romanov prinsessen</h2><p>‘Beeldend en schitterend verteld, dit is verhalende geschiedenis op zijn best.’ – <em>The Bookselle... »
 
 
 
 
 

Nachtboek van een kerkuil
Nachtboek van een kerkuil door Bas van Gelder
In de Tweede Wereldoorlog was Bas van Gelder predikant in het Friese Jorwert. Zijn ervaringen daar legde hij vast in een serie dagboeken. Boeiend beschreef hij ... »
 
 
 
 
 

1863
1863 door Rietje Doeven
Het verhaal van een verlegen Brabantse jongen (Arie Wijnhoff) die in de nieuwe Suikerfabriek in Halfweg gaat werken.Hij vertelt autobiografisch over het leven e... »
 
 
 
 
 

De laatste Viking
De laatste Viking door Stephen Bown
Het leven van Amundsen markeert het einde van een heldhaftig tijdperk van verkenners, dat kort daarna getemd werd door moderne technologie, commercie en publici... »
 
 
 
 
 

Droomvlucht
Droomvlucht door André Kuipers & Sander Koenen
In <i>Droomvlucht</i> vertelt Andre Kuipers het verhaal van zijn spannende missies en jaren van training. Hij spreekt openhartig over de offers die hij bracht o... »