Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Fataal
Fataal door Eva Burgers
<i>Fataal</i> is een spannende jeugdthriller van oud-rechercheur Eva Burgers, voor de fans van <i>Pretty Little Liars</i>. Nu met politie niet betreden-elastiek... »
 
 
 
 
 

Voorlopers
Voorlopers door Mirjam Hildebrand
De vijftienjarige Emma voelt zich 'anders': ze voelt, hoort en weet meer dan andere mensen. Wanneer de mysterieuze Philana haar vertelt dat Emma's vader - die z... »
 
 
 
 
 

Harry Potter en het vervloekte kind
Harry Potter en het vervloekte kind door J.K. Rowling, Jack Thorne & John Tiffany
Uitgeverij De Harmonie is verheugd te kunnen meedelen dat zij de Nederlandse vertaling zal brengen van de toneeltekst Harry Potter en het Vervloekte Kind deel e... »
 
 
 
 
 

Zusje vermist
Zusje vermist door Sophie McKenzie
<i>Zusje vermist</i> van Sophie McKenzie is het spannende vervolg op het bloedstollende <i>Vermist.</i>

Op een zonnige dag gaat Lauren met haar achtjarige zusj... »
 
 
 
 
 

Team Mortis - Kristalkinderen
Team Mortis - Kristalkinderen door Bjorn van den Eynde
Team Mortis wordt naar Kroatië gestuurd voor wat een banale beveiligingsopdacht lijkt. Erika voelt er niets voor om duikmeisje Nelle Weidling in Lokva Rogoznica... »
 
 
 
 
 

Schimmenschuw
Schimmenschuw door Johanna Lime
Als het zomercircus van Droam in Tulle komt, speelt Kamilia voor waarzegster, maar wanneer ze haar eigen toekomst probeert te zien, wordt ze meegenomen door ava... »
 
 
 
 
 

Sneeuwstorm
Sneeuwstorm door Eva Burgers
In Sneeuwstorm gaan de vriendinnen Elouise, Nora en Sophie met school op wintersport. Ze hebben de grootste lol en Elouise heeft ook nog eens sjans van een supe... »
 
 
 
 
 

Kapot
Kapot door Carry Slee
<p>Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje d... »
 
 
 
 
 

Schuld
Schuld door Mel Wallis de Vries
<i>Schuld</i> van Mel Wallis de Vries: deze jeugdthriller lees je in één adem uit. Mel Wallis de Vries won drie keer de Prijs van de Jonge Jury met haar thrille... »
 
 
 
 
 

Vervloekt
Vervloekt door Josephine Angelini
De 16-jarige Helen woont met haar vader op het eiland Nantucket, waar zelden iets gebeurt. Dus wanneer de mysterieuze familie Delos op het eiland komt wonen, he... »