Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Emed
Emed door W.A.H. Mulder-Schalekamp
Emed - zijn leven aan Gene Zijde<br/><br/>Mulder-Schalekamp<br/><br/>Door een diepgaand onderzoek van het leven tot de dood komt men stap voor stap tot de overt... »
 
 
 
 
 

Duivels dagboek
Duivels dagboek door N.D. Sata
 »
 
 
 
 
 

De doden spreken
De doden spreken door W.A.H. Mulder-Schalekamp
De schrijfster van dit boek had reeds op zeer jeugdige leeftijd helderziende waarnemingen. Door het overlijden van haar grootmoeder die zij zeer liefhad kwam zij in opstand tegen de dood. Zij kon simpelweg niet in een vernietiging geloven waardoor alles wat wij op aarde moeten leren en ondervinden waardeloos zou worden. »
 
 
 
 
 

Op de grens van twee werelden
Op de grens van twee werelden door W.A.H. Mulder-Schalekamp
Op de grens van twee werelden<br/><br/>Mulder-Schalekamp<br/><br/>Dit boek brengt de lezer in contact met de wereld van ongeziene en soms <br/>onverklaarbare gebeurtenissen, welke zijn gedurende een lange reeks van jaren <br/>persoonlijk mocht ondervinden. »
 
 
 
 
 

The witch guide selfcare
The witch guide selfcare door Theodosia Corinth
Zorg voor jezelf en je innerlijke heks. Met meer dan 90 toegankelijke rituelen, spreuken en mystieke praktijken helpt dit boek je weer in contact te komen met j... »
 
 
 
 
 

The witch guide tarot
The witch guide tarot door Patti Wigington
Vertrouw op je intuïtie en vind je innerlijke magie. Gebruik de eeuwenoude kracht van tarot voor zelfevaluatie, introspectie en persoonlijke groei met dit boek ... »
 
 
 
 
 

The witch guide kristallen
The witch guide kristallen door
Ervaar de kracht en energie van kristallen in je dagelijks leven. Stimuleer je creativiteit of manifesteer je hartenwens met kristallen zoals citrien of labrado... »
 
 
 
 
 

De Smaragden Tafel
De Smaragden Tafel door Dr. Maurice Doreal
"Betreed een wereld van mysterie en avontuur in het boek 'De Smaragden Tafel van Thoth de Atlantiër', geschreven door de befaamde Dr. Maurice Doreal. Dit meeste... »
 
 
 
 
 

De Smaragden Tafel
De Smaragden Tafel door Dr. Maurice Doreal
"Betreed een wereld van mysterie en avontuur in het boek 'De Smaragden Tafel van Thoth de Atlantiër', geschreven door de befaamde Dr. Maurice Doreal. Dit meeste... »
 
 
 
 
 

Numerologische synchroniciteiten tussen Hitler & Zelensky
Numerologische synchroniciteiten tussen Hitler & Zelensky door Angelino van Duifhuizen
Twee historische figuren, 88 jaar na elkaar geboren, roepen zoveel controverse op als Adolf Hitler en Volodymyr Zelensky. Ze worden door velen gehaat, door ande... »