Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De theeroos
De theeroos door Jennifer Donnelly
Londen 18888; Fiona Finnegan woont in een van de smalle, armoedige steegjes waar overdag kinderen spelen, `s avonds dieven en hoeren ronddwalen en ´s nachts mo... »
 
 
 
 
 

Winterroos
Winterroos door Jennifer Donnelly
Het is 1900 en de gevaarlijke straten van het Londense East End zijn geen omgeving voor een vrouw van gegoede komaf. Maar India Selwyl Jones is een buitenbeentj... »
 
 
 
 
 

Rose
Rose door Ineke Kraijo, Joanne Randolph & Ingrid Fredriksson
A red flower named Rose tells how bees pollinated her mother forming a seedwhich grew into a new rose bush where she lives with her brothers and sisters. »
 
 
 
 
 

Matroesjka
Matroesjka door Ilse Annegarn
Het leven van Fleur staat totaal op z'n kop wanneer haar dochter, die zij noodgedwongen als baby moest afstaan, contact met haar zoekt. Fleur, die niet weet wie... »
 
 
 
 
 

Tuinfluiter trilogie
Tuinfluiter trilogie door Jos van Manen Pieters
Marion Verkerk is een gelukkig meisje in 'En de tuinfluiter zingt'. Ze ontmoet de knappe Reinier van Herewaarden, met wie ze uiteindelijk zal trouwen. Maar eers... »
 
 
 
 
 

Huisje boompje feestje
Huisje boompje feestje door Jill Mansell
Striptekenares Molly Hayes woont in het rustieke dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatst... »
 
 
 
 
 

Nachtblauw
Nachtblauw door Simone van der Vlugt
In de historische roman Nachtblauw van bestsellerauteur Simone van der Vlugt komt huishoudster Catrijn, die op de vlucht is voor haar verleden, terecht in de pl... »
 
 
 
 
 

Miss Verstand
Miss Verstand door Astrid Harrewijn
Astrid Harrewijn, Miss Verstand

Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimt... »
 
 
 
 
 

Het vuur van de herfst
Het vuur van de herfst door Diana Gabaldon
... »
 
 
 
 
 

Zwaar verguld!
Zwaar verguld! door Chantal van Gastel
<br/>Eindelijk heeft Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben gekregen. Ze gaan trouwen! <br/>Voor het eerst in haar leven heeft Isa eigenlijk niets ... »