Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De Hongerspelen
De Hongerspelen door Suzanne Collins
Staat op als jeugdboek, maar dat is het zeer zeker niet. Het boek is soms best bloederig. »
 
 
 
 
 

De opstand van de engelen
De opstand van de engelen door Libba Bray
<p>De 16-jarige Gemma is na haar moeders dood naar Spence gestuurd, een strenge kostschool voor welgestelde meisjes in Engeland. Daar weet Gemma de vriendschap ... »
 
 
 
 
 

Harry Potter en de relieken van de dood
Harry Potter en de relieken van de dood door J.K. Rowling
In deel 7, het allerlaaste deel in de Harry Potter-serie, geeft J.K. Rowling eindelijk antwoord op vragen die fans al jaren beantwoord willen zien. »
 
 
 
 
 

Buiten zinnen
Buiten zinnen door Mel Wallis de Vries
Karlijn zit in de indexamenklas en is erg populair bij haar klasgenoten. Op een nacht heeft zee en angstaanjagend realistische droom over een man die in haar ka... »
 
 
 
 
 

Het rad van fortuin
Het rad van fortuin door Thea Beckman
HISTORISCHE TRILOGIE – DEEL III

Marije is vijftien jaar als ze Brugge ontvlucht om aan een huwelijk te ontkomen met een jongen die ze verafschuwt. Op haar... »
 
 
 
 
 

Harry Potter en de halfbloed prins
Harry Potter en de halfbloed prins door J.K. Rowling
Het land wordt geteisterd door vreemde rampen en aanslagen en hoewel het hartje zomer is hangt er een hardnekkige onheilspellende mist.ltbrgtIn de Ligusterlaan zit Harry Potter aposs avonds laat ongeduldig op de komst van professor Perkamentus te wachten. »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen door Suzanne Collins
Katniss Everdeen heeft meer geluk gehad dan ze ooit had durven dromen. Samen met Peeta Mellark heeft ze de roemruchte Hongerspelen gewonnen, ook al schrijven de regels voor dat er maar één winnaar levend uit de arena komt. Sinds hun terugkeer naar District 12 wordt er gefluisterd over een opstand tegen het Capitool en door haar heldenrol in de arena is Katniss onbedoeld het boegbeeld van deze naderende revolutie geworden. »
 
 
 
 
 

De Paladijnse voorspelling
De Paladijnse voorspelling door Mark Frost
<b>'Een must voor lezers van <i>De labyrintrenner, Ik ben Nummer Vier</i> en <i>Legend</i>.' - TeenReads.com'Razendspannend...moordend tempo... dit boek is een ... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe zomer, een nieuw begin
Een nieuwe zomer, een nieuw begin door Morgan Matson
De 17-jarige Taylor is van plan haar zomer aan het zwembad door te brengen, maar dan hoort ze dat haar vader nog maar enkele maanden te leven heeft. Hij wil de ... »
 
 
 
 
 

Een verschrikkelijke schoonheid?
Een verschrikkelijke schoonheid? door Libba Bray
Een meeslepende Victoriaanse coming of age-roman met gothic elementen, vol passie en spanning

De 16-jarige Gemma groeit op in India aan het eind van de 19de ee... »