Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Werken met een NAS, 2e editie
Werken met een NAS, 2e editie door Henk van de Kamer & Ronald Smit
 »
 
 
 
 
 

Snelgids MAC OS X Lion
Snelgids MAC OS X Lion door Martin Gijzemijter
OS X Lion is misschien wel het beste besturingssysteemvan Apple ooit. Met deze Snelgids krijgt usnel een overzicht van wat er allemaal nieuw is inOS X Lion en w... »
 
 
 
 
 

Fit met Fitbit voor Dummies
Fit met Fitbit voor Dummies door Paul McFedries
Haal het meeste uit je Fitbit en beleef plezier aan je activiteiten!Je Fitbit is een krachtig apparaat dat veel meer kan dan je alleen vertellen hoeveel stappen... »
 
 
 
 
 

iPhone voor Dummies
iPhone voor Dummies door Edward C. Baig
Met een iPhone heb je de wereld in je zak. Je iPhone houdt je in contact met je vrienden, verbindt je met de wereld, houdt je agenda bij, geeft je toegang tot f... »
 
 
 
 
 

iPhone voor senioren voor Dummies
iPhone voor senioren voor Dummies door Dwight Spivey
In het begin lijkt het misschien best ingewikkeld, maar als je eenmal op goede voet staat met je iPhone, vraag je je al snel af hoe je ooit zonder hebt kunnen l... »
 
 
 
 
 

iPad voor senioren met iPadOS 13
iPad voor senioren met iPadOS 13 door Studio Visual Steps
Heeft u een iPad en wilt u er graag mee leren werken, dan is dezetitel uitermate geschikt voor u! In uw eigen tempo doet u veele-mail verzonden en naar informat... »
 
 
 
 
 

Werken met de iPhone
Werken met de iPhone door Studio Visual Steps
Internetten, e-mailen, een agenda bijhouden, foto’s en video’smaken. De gebruiksvriendelijke iPhone heeft, naast bellen nogzoveel meer mogelijkheden. In deze pr... »
 
 
 
 
 

Ontdek de Android Phone, 7e editie
Ontdek de Android Phone, 7e editie door Joris de Sutter
<p>Android is Googles besturingssysteem voor smartphones. Meer dan tachtig procent van alle smartphones draait op Android. Dit boek beschrijft wat Android in hu... »
 
 
 
 
 

Het opruimboek voor de computer
Het opruimboek voor de computer door Studio Visual Steps
Is uw computer ook zo traag? Opstarten lijkt lang te duren enwerken met programma’s gaat langzaam. Dan is het tijd om decomputer eens goed op te ruimen! In dit ... »