Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Topografie 2
Topografie 2 door Maarten Vergauwen
 »
 
 
 
 
 

De vorming van het land
De vorming van het land door Esther Stouthamer, Kim Cohen & Wim Hoek
In deze achtste geheel herziene druk zijn vooral Hoofdstuk 1 (geologische tijdschaal, sedimentaire geologie, plaattektoniek, veranderingen van het klimaat, bewe... »
 
 
 
 
 

Landschap waarderen
Landschap waarderen door H.J.A. Berendsen
In dit fraaie en met vele figuren en kaarten geĂ¯llustreerde boek staan de zogenoemde aankleding van, en de bedreigingen voor de cultuurlandschappen in ons land ... »
 
 
 
 
 

Landschap in Delen
Landschap in Delen door E. Stouthamer, H.J.A. Berendsen & K.M. Cohen
In deze vijfde editie van Landschap in delen, met nieuwe ondertitel: De fysisch-geografische regio's, zijn de voorgaande edities van Landschap in delen en Lands... »
 
 
 
 
 

Hitte is de nieuwe kou
Hitte is de nieuwe kou door
 »
 
 
 
 
 

De vorming van het land
De vorming van het land door E. Stouthamer, K.M. Cohen & W.Z. Hoek
De geheel herziene zevende druk van dit standaardwerk geeft een up-to-date overzicht van de geologische en geomorfologische wordingsgeschiedenis van Nederland e... »
 
 
 
 
 

Kwalitatieve analyse
Kwalitatieve analyse door Jeanine Evers
Kwalitatieve analyse vertoont grote overeenkomsten met een puzzel; je zit met een berg data en vraagt je af: wat nu? Idealiter ben je al begonnen met de analyse... »
 
 
 
 
 

Televisiemaken: van idee tot uitzending
Televisiemaken: van idee tot uitzending door
Deze uitgave vervangt de eerder verschenen uitgaven Televisiemaken: van idee tot programmaformat en Televisiemaken: van programmaformat tot uitzending. Tele-vis... »
 
 
 
 
 

Transmedia storytelling
Transmedia storytelling door René Boonstra
Met transmedia storytelling kun je een breed publiek op uiteenlopende manieren betrekken bij een verhaal. Het publiek kan zelfs een bijdrage leveren aan het ver... »