Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Geef me de 5
Geef me de 5 door Colette de Bruin
Geef me de 5 is geschreven naar ouders en opvoeders toe. Een kind met autisme op voeden en begeleiden, HOE doe je dat? Daar gaat dit boek over. Het is geschreve... »
 
 
 
 
 

Een vreemde wereld
Een vreemde wereld door Martine F. Delfos
In Een vreemde wereld beschrijft Martine F. Delfos op heldere en inzichtelijke wijze wat autisme behelst. Extra aandacht besteedt zij aan kinderen en volwassenen met een autistische stoornis die een normale of boven gemiddelde intelligentie hebben het syndroom van Asperger en PDDNOS. »
 
 
 
 
 

Agenda
Agenda door Colette de Bruin & Rianne van Lagen
Prikkelarm en auti-vriendelijk van maandag tm zondag de week inplannen.Deze agenda is prikkelarm zowel qua lay-out als kleur. Hij is speciaal ontwikkeld voor me... »
 
 
 
 
 

HSP - hulp bij denken en emoties
HSP - hulp bij denken en emoties door RenéE. Merkestijn
Veel hooggevoeligen (hoogsensitieve mensen, HSPs) hebben behoefte aan basiskennis over hun psychisch functioneren op mentaal en emotioneel gebied, en de invloed... »
 
 
 
 
 

Praktijkboek Crisisinterventie
Praktijkboek Crisisinterventie door Clemens Bernardt, Flip Jan van Oenen & Louk van der Post
Praktijkgids over crisissituatiesDit boek is een praktijkgids voor behandelaren in de ggz die zich (regelmatig) geconfronteerd zien met crisissituaties. Het kan... »
 
 
 
 
 

(Syn)Droom gerechten
(Syn)Droom gerechten door Erasmus Mc, K. Pellikaan -L. De Graaff & Karlijn Pellikaan
Dit receptenboek bevat 30 snelle recepten voor iedereen die lekker en gezond wil eten. Wat dit boek bijzonder maakt, is dat bij elk recept is aangegeven hoeveel... »
 
 
 
 
 

Brainspotting
Brainspotting door David Grand
 »
 
 
 
 
 

Behandelen met eigen ervaring
Behandelen met eigen ervaring door Koen Westen & Pim Peeters
 »
 
 
 
 
 

Een Aspergers begrip
Een Aspergers begrip door Georg Melching
Het boek gaat over het Aspergersyndroom, een vorm van autisme. Het is beschreven vanuit het perspectief van een Asperger zelf. Zijn begrijpende manier van denke... »
 
 
 
 
 

Hoe kan ik nu verder?
Hoe kan ik nu verder? door
 »