Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De blogbijbel
De blogbijbel door Caroline D. van Wijk
Met bloggen trek je opdrachtgevers aan die werkelijk geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Als je authentiek schrijft over waar je goed in bent en je r... »
 
 
 
 
 

Digitale interne communicatie 2 1/2
Digitale interne communicatie 2 1/2 door Luc de Ruijter
Digitale interne communicatie 2 1/2 biedt een visie op innovatie in communicatie en de veranderende communicatieverantwoordelijkheden. Deze visie wordt vertaald... »
 
 
 
 
 

Stop Phishing
Stop Phishing door Katrien Van Effelterre & Nico Joos
<p>Laat jij soms je fiets onvergrendeld achter bij de supermarkt, en doe je met je mailbox onbewust hetzelfde? Is jouw kredietkaart even makkelijk te kraken als... »
 
 
 
 
 

Van digibeet naar mediawijs
Van digibeet naar mediawijs door Olivier Van Roy
In een tijd waarin we voortdurend verbonden zijn met het internet en sociale media is mediawijsheid een essentiële vaardigheid geworden. Maar wat houdt mediawij... »
 
 
 
 
 

De mythe van Davilex Games - van RedCat tot A2 Racer
De mythe van Davilex Games - van RedCat tot A2 Racer door Tom Lenting
De Nederlandse gameontwikkelaar Davilex Games bracht spellen uit als RedCat, A2 Racer en AmsterDoom, waaraan menig gamer nog met nostalgie terugdenkt. Toch was ... »
 
 
 
 
 

Photoshop stap voor stap
Photoshop stap voor stap door Angelo Spiler
 »
 
 
 
 
 

Van AI tot Gen Z
Van AI tot Gen Z door Kristof D'hanens
<p>Technologie verandert razendsnel. Maar ook onze woordenschat evolueert mee. Want straks surft jouw avatar in de metaverse en koop je NFT’s met bitcoins op de... »
 
 
 
 
 

Blackchain is WTF epub
Blackchain is WTF epub door
 »
 
 
 
 
 

Mijn inbox is vol epub
Mijn inbox is vol epub door
 »
 
 
 
 
 

Zoom voor Dummies
Zoom voor Dummies door Phil Simon
Dagelijks gebruiken miljoenen mensen Zoom om te videobellen met hun vrienden, familie en collega's over de hele wereld. Dit boek helpt je alle mogelijkheden van... »