Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Gelukzoeker
Gelukzoeker door Gor Khatchikyan
Gor Khatchikyan is een jonge tiener wanneer zijn ouders, voor hem volkomen onverwacht, besluiten met het gezin weg te vluchten uit Armenië. Weg van de corruptie... »
 
 
 
 
 

Het Marokkanendrama
Het Marokkanendrama door F. Jürgens
In de grote steden spreken beleidsmakers al van het Marokkanenprobleem. Een snel groeiende onderklasse van Marokkaanse jongemannen zorgt daar voortdurend voor o... »
 
 
 
 
 

Interculturele gespreksvoering
Interculturele gespreksvoering door E. Hoffman
Vanuit het werkveld en opleidingen wordt het TOPOI-model nog steeds breed erkend als vernieuwend, verfrissend en steunend in de omgang met culturele verschillen. TOPOI staat voor Taal, Ordening, Personen, Organisatie en Inzet. Het zijn de vijf gebieden waar zich in de communicatie cultuur verschillen en misverstanden kunnen voordoen. »
 
 
 
 
 

De zwarte tulp
De zwarte tulp door M. Can
... »
 
 
 
 
 

Louis, het leven van een bedelaar
Louis, het leven van een bedelaar door L. Onzia & Y. Onzia
Nadat hij wegens een drankprobleem uit het Belgische leger was ontslagen, leefde Louis jarenlang als zwerver/dakloze in Antwerpen. In die tijd groeide de man me... »
 
 
 
 
 

Gezinnen na migratie
Gezinnen na migratie door Dirk Geldof, Gianni Loosveldt & Kaat Van Acker
<p>De migratie van de voorbije eeuw maakt onze samenleving vandaag superdivers. Dat zie je ook in gezinnen. Steeds meer kinderen groeien op in gezinnen waar een... »
 
 
 
 
 

Investeren in werkervaring en vorming tijdens de asielopvang
Investeren in werkervaring en vorming tijdens de asielopvang door Hanne Vandermeerschen, Marije Reidsma & Monica Wouters
 »
 
 
 
 
 

EU-grenzen zijn ook onze grenzen
EU-grenzen zijn ook onze grenzen door Acvz
 »
 
 
 
 
 

Tussen demagogie en hypocrisie
Tussen demagogie en hypocrisie door Marc Bossuyt
Discussies over vluchtelingen en asielzoekers zijn niet nieuw. Marc Bossuyt weet als geen ander hoe de materie de politiek kan beroeren. In Tussen demagogie en ... »