Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Pelgrims en pepers
Pelgrims en pepers door F. van Rijn
Frank van Rijn trekt de hele wereld rond op de fiets en schrijft hier de prachtigste verhalen over. In <i>Pelgrim en pepers</i> beschrijft hij de route die hij fietst van Anthos (Griekenland) naar Sri Lanka. De weg voert dwars door Turkije, Iran, Pakistan, India, Nepal en Sri Lanka. »
 
 
 
 
 

Nepal
Nepal door Rob de Laet, B. Beekman & Elbers
Mit Kathmandu, Everest und den schönsten Trekkingrouten... »
 
 
 
 
 

Braziliaans
Braziliaans door Amelia Gomes-Hippchen & Hans Swijnenburg
Dit boek is een praktische taalgids, samengesteld door professionals om de moderne reiziger tijdens zijn/haar verblijf in Brazilië te helpen. Het vermeldt losse... »
 
 
 
 
 

Sranantongo
Sranantongo door MichaëL. Ietswaart & Vinije Haabo
Hoe groet je je mooie buurvrouw op een gepaste manier in het Sranan? Wat betekent het als iemand je vriendje noemt? Hoe is de taal ontstaan? Hoe spreek je het u... »
 
 
 
 
 

Tsjechisch
Tsjechisch door Hoe taalgids & wat
<p>Wat & Hoe Taalgids Tjechisch is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd u... »
 
 
 
 
 

Spaans
Spaans door Hoe taalgids & wat
<p>Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit ... »
 
 
 
 
 

Roemeens
Roemeens door Hoe taalgids & wat
<p>Wat & Hoe Taalgids Roemeens is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd ui... »
 
 
 
 
 

Grieks
Grieks door Hoe taalgids & wat
<p>Wat & Hoe Taalgids Grieks is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit ... »
 
 
 
 
 

Catalaans
Catalaans door Hoe taalgids & wat
<p>Wat & Hoe Taalgids Catalaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd u... »
 
 
 
 
 

Hongaars
Hongaars door Hoe taalgids & wat
<p>Wat & Hoe Taalgids Hongaars is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd ui... »