Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Solo
Solo door Tania Aebi
Tania Aebi is pas achttien jaar als ze de zeilen hijst van haar acht meter lange zeiljacht Varuna. Nu begint het machtigste avontuur van haar leven. In haar eentje zal ze proberen rond de wereld te zeilen, een uitdaging die nog nooit door een meisje van die leeftijd is aangedurfd. »
 
 
 
 
 

De wereld is rond
De wereld is rond door Jean Heylbroeck

Reeds verschenenJean Heylbroeck mag zich verheugen in een nog steeds groeiende populariteit. De Vlaamse auteur zeilde de wereld rond met zijn negen meter l... »
 
 
 
 
 

Reis om de blauwe planeet
Reis om de blauwe planeet door D. Holm
21 jaar en alleen om de wereld... »
 
 
 
 
 

De wonderlijke reis van Jack de Crow
De wonderlijke reis van Jack de Crow door A.J. Mackinnon
een odyssee van Wales naar de Zwarte Zee met een Mirror dinghy... »
 
 
 
 
 

Ritme van de oceaan
Ritme van de oceaan door Olav Cox
Met een baby vertrekken voor een zeilreis rond de wereld of de carrireladder beklimmen? Olav Cox en Erna Vader kiezen voor de zeilreis en samen met dochter Vera van vijf maanden verruilen ze het huis op de wal voor hun kleine zeiljacht Ritme. »
 
 
 
 
 

Handboek splitsen van moderne lijnen
Handboek splitsen van moderne lijnen door Jan-Willem Polman
Dit handige en instructieve boek is hét standaardwerk voor het gebruik van moderne lijnen aan boord. Aan de hand van lijnenspecialist Jan-Willem Polman heeft me... »
 
 
 
 
 

Oefenvragen voor het Vaarbewijsexamen
Oefenvragen voor het Vaarbewijsexamen door Bas Henrichs & Henk Plaatje
Wil jij ook je examen Klein Vaarbewijs 1 en 2 halen? In dit boek vind je 666 oefenvragen met handige illustraties die je helpen met de voorbereiding. Het format... »
 
 
 
 
 

Steigerjunkie
Steigerjunkie door Wieke van Oordt
Niemand liftte ooit per boot door Nederland… tot Wieke van Oordt het avontuur aanging! Met weinig meer dan een liftbordje met “Schipper, mag ik overvaren?” bezo... »
 
 
 
 
 

Checklist voor schippers
Checklist voor schippers door Safetics
De Checklist voor schippers van Safetics is de allereerste veiligheidsgids voor watersporters in de vorm van een checklist. Door de heldere en praktische inform... »
 
 
 
 
 

Examentraining Marifonie
Examentraining Marifonie door
 »