Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
De Grote Larousse Gastronomique door JoëL. Robuchon Meer dan 4000 artikelen over de gastronomie van vroeger en vandaag. Meer dan 1700 moderne foto's van producten, technieken en gerechten. Meer dan 2500 re... »
Argentinísima door Carola Verschoor de Berkhout Eten met de passie van de tango!<br/><br/>Uitgestrekte pampa's met rondscharrelende koeien, succesvolle voetballers die over de hele wereld de harten van de men... »
de zilveren lepel door Onbekend De Zilveren Lepel is de bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. Het is al 50 jaar het best verkochte kookboek in Italië en bevat zowel de traditionele ger... »
Overleven als Gort in Frankrijk door Ilja Gort Wat is geluk? Hoe word je gelukkig? En hoe blijt je het; En moet je daarvoor naar Frankrijk!?
Na tien jaar 'leven als Gort in Frankrijk' raakt chateau-eigenaar,... »
From farm to fork in the Netherlands door Nico Dingemans Een opvallend culiboek met 248 pagina's culinaire inspiratie voor iedereen die van Holland houdt, samengesteld door Nico Dingemans. Met (h)eerlijke Dutch Dishes... »
Eenvoudig en lekker Libanees koken door Fadia Zeidan Ga mee op ontdekkingsreis door de Libanese keuken! In dit heerlijke kookboek laat Fadia Zeidan je kennismaken met de familierecepten die zij van haar moeder he... »