Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Buiten gebeurt het
Buiten gebeurt het door Arjan Postma & Koen van Santvoord
<p><span>De natuur is overal om je heen, zelfs midden in de stad. Arjan Postma wijst je op al het moois waar je normaal gesproken zo aan voorbijloopt. Aan de ha... »
 
 
 
 
 

De wijsheid van wolven
De wijsheid van wolven door Elli H. Radinger
Wolven voeden hun kinderen liefdevol op, bekommeren zich om ouderen en zieken en zijn in staat om tijdens het spel alles te vergeten en zich volledig te focusse... »
 
 
 
 
 

Het verborgen leven van bomen
Het verborgen leven van bomen door Peter Wohlleben
In het bos gebeuren verbazingwekkende dingen: bomen communiceren met elkaar. Bomen die niet alleen liefdevol voor hun nageslacht zorgen, maar ook voor hun oude ... »
 
 
 
 
 

Handboek Edelstenen
Handboek Edelstenen door C. Hall
De duidelijke tekst, briljante fotografie en een systematische aanpak maken het <i>Handboek Edelstenen</i> tot een unieke determinatiegids.

Met meer dan 800 schitterende kleurenfoto's wordt herkennen eenvoudig. Detailopnamen van de edelstenen geven specifieke kenmerken en kleur weer. »
 
 
 
 
 

De ontdekking van Machu Picchu
De ontdekking van Machu Picchu door Mark Adams
<p>Een fascinerende reconstructie van de ontdekkingstocht naar de wereldberoemde Machu Picchu!</p><p>Aan het begin van de vorige eeuw vochten avonturiers en ont... »
 
 
 
 
 

Voorjaar in de tuin
Voorjaar in de tuin door Possemiers
... »
 
 
 
 
 

Schuurtje Mooi Weer
Schuurtje Mooi Weer door Jan Vork, Kees Vork & Wil van der Zwet
 »
 
 
 
 
 

Schelpen van de Waddeneilanden
Schelpen van de Waddeneilanden door R.H. De Bruyne, Theo de Boer & Thijs de Boer
Dit boek geeft een compleet overzicht van alle 280 soorten mariene weekdieren van de Waddeneilanden. Ook de onder verzamelaars gewilde honderdduizend jaar oude ... »
 
 
 
 
 

Terug naar Afrika
Terug naar Afrika door M.T. Frankenhuis
Een gids voor wie de paradijselijke Afrikaanse savanne bezoekt en op safari gaat werd node gemist. Nu is hij er. Oud-Artisdirecteur Maarten Frankenhuis verschaf... »