Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Buiten gebeurt het
Buiten gebeurt het door Arjan Postma & Koen van Santvoord
<p><span>De natuur is overal om je heen, zelfs midden in de stad. Arjan Postma wijst je op al het moois waar je normaal gesproken zo aan voorbijloopt. Aan de ha... »
 
 
 
 
 

De wijsheid van wolven
De wijsheid van wolven door Elli H. Radinger
Wolven voeden hun kinderen liefdevol op, bekommeren zich om ouderen en zieken en zijn in staat om tijdens het spel alles te vergeten en zich volledig te focusse... »
 
 
 
 
 

Het verborgen leven van bomen
Het verborgen leven van bomen door Peter Wohlleben
In het bos gebeuren verbazingwekkende dingen: bomen communiceren met elkaar. Bomen die niet alleen liefdevol voor hun nageslacht zorgen, maar ook voor hun oude ... »
 
 
 
 
 

Voorjaar in de tuin
Voorjaar in de tuin door Possemiers
... »
 
 
 
 
 

De oerkracht van bomen
De oerkracht van bomen door Giorgio Vacchiano
We zijn gewend om te denken dat bomen niet veranderen. Maar in een trager tempo dan wij, leven en veranderen ze wel degelijk. Op het moment dat er een ramp plaa... »
 
 
 
 
 

Schuurtje Mooi Weer
Schuurtje Mooi Weer door Jan Vork, Kees Vork & Wil van der Zwet
 »
 
 
 
 
 

De wilde wereld
De wilde wereld door Sanne Bloemink
Terwijl mensen over de hele wereld binnenbleven kwam de natuur tot leven. Vogels floten erop los, de lucht was frisser dan ooit en de herrie van het verkeer ver... »
 
 
 
 
 

Ontmoetingen
Ontmoetingen door P. van Vollenhoven
fotoalbum van prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Voor u ligt een selectie foto┬┐s van bijzondere ontmoetingen in de...... »
 
 
 
 
 

Schelpen van de Waddeneilanden
Schelpen van de Waddeneilanden door R. de Bruyne & T. de Boer
Dit boek geeft een compleet overzicht van alle 280 soorten mariene weekdieren van de Waddeneilanden. Ook de onder verzamelaars gewilde honderdduizend jaar oude ... »