Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Rose
Rose door Ineke Kraijo, Joanne Randolph & Ingrid Fredriksson
A red flower named Rose tells how bees pollinated her mother forming a seedwhich grew into a new rose bush where she lives with her brothers and sisters. »
 
 
 
 
 

Nachtblauw
Nachtblauw door Simone van der Vlugt
dwarsligger 393<br/><br/>Een meeslepende roman over de geschiedenis van Delfts blauw<br/><br/>Op de vlucht voor haar verleden komt Catrijn in 1654 terecht in ee... »
 
 
 
 
 

Brug naar de hemel
Brug naar de hemel door Ken Follett
Op de dag van Halloween in het jaar 1327 knijpen vier kinderen er na de mis in de kathedraal van Kingsbridge tussenuit: een dievegge, een pestkop, een jong geni... »
 
 
 
 
 

Het vuur van de herfst
Het vuur van de herfst door Diana Gabaldon
... »
 
 
 
 
 

Een echo in de duisternis
Een echo in de duisternis door Francine Rivers
Een echo in de duisternis speelt zich af in het decadente oude Romeinse Rijk.<br/><br/>Hadassa, een christen, wordt omwille van haar geloof voor de leeuwen gegooid. De jonge, idealistische arts Alexander weet echter haar leven te redden. Hadassa<br/>wordt zijn assistente, en wordt voor hem onmisbaar wanneer blijkt dat zij over een bijzondere gave beschikt. »
 
 
 
 
 

Het spoor van de liefde
Het spoor van de liefde door Irma Joubert
De hartverwarmende voorgeschiedenis van Gretls Zuid-Afrikaanse ouders - een liefdesverhaal dat ontroert en bemoedigt.<br/><br/>Johannesburg, begin jaren '30. Ka... »
 
 
 
 
 

Het lied van de bomen
Het lied van de bomen door Julie Cantrell
Mississippi, 1929. Millie Reynolds groeit op tijdens de crisisjaren. Ze wil niets liever dan ontsnappen aan haar ellendige bestaan: een gewelddadige vader en ee... »
 
 
 
 
 

Een stem in de wind
Een stem in de wind door Francine Rivers
Een stem in de wind speelt zich af in het decadente oude Romeinse Rijk.<br/><br/>Tijdens de belegering van Jeruzalem door de Romeinen wordt een jonge vrouw, Hadassah, gevangen genomen. Na allerlei omzwervingen wordt ze als slaaf verkocht<br/>aan de rijke Romeinse familie Valerianus. »
 
 
 
 
 

Het meisje uit de trein
Het meisje uit de trein door Irma Joubert
Polen, 1943, Op een donkere nacht wordt ergens in een bos het broodmagere meisje Gretl gevonden. Ze wordt opgenomen in het straatarme gezin van Jakob Kowalsky. Gaandeweg komt Gretl tot rust en raken haar afschuwelijke herinneringen op de achtergrond. »
 
 
 
 
 

Palomino
Palomino door Danielle Steel
Samantha Taylor is shattered when her husband leaves her for another woman. Sheputs her advertising career on hold and seeks refuge at a friends Californiaranch where she loses herself in the daily labor of ranch life.Here she discovers the healing powers of trusted friends simple joys andhard work. »