Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 



Een weeffout in onze sterren
Een weeffout in onze sterren door John Green
Hazel werd 3 jaar geleden opgegeven, Gus heeft kanker overleefd ten koste van een been. Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende aantrekkingskracht.... maar Hazel wil niemands tijdbom zijn »
 
 
 
 
 

Hasta la vista
Hasta la vista door Judith Visser
Het is zomer en de zestienjarige Milla wil niets liever dan met haar vriendinnen op vakantie, maar haar ouders vinden haar nog te jong. Ze moet per se mee naar ... »
 
 
 
 
 

Schitterend kwaad
Schitterend kwaad door Rebecca James
Wat zou jj doen als het populairste meisje van je nieuwe school je beste vriendin wil worden?lsquoWas je blij diep vanbinnen? Was je blij dat je van haar af was? Van je volmaakte zusje? Was je stiekem niet blij dat ze was vermoord?rsquoNa de dood van haar zusje verhuist de zestienjarige Katherine naar haar tante in Sydney. »
 
 
 
 
 

De test
De test door Joelle Charbonneau
<i><b>De Test</i> is het eerste deel van een nieuwe serie waarop de fans van <i>De Hongerspelen</i> en <i>Inwijding</i> al maanden wachten!`<i>De Test</i> kruip... »
 
 
 
 
 

De IJzerkoning
De IJzerkoning door Julie Kagawa
Een meisje moet afreizen naar een magische wereld om haar broertje te redden.  »
 
 
 
 
 

De selectie
De selectie door Kiera Cass
<p>Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour... »
 
 
 
 
 

Het examen
Het examen door Joelle Charbonneau
<i><b>Het examen</i> is het derde deel van <i>De Test-trilogie</i> Voor fans van <i>De Hongerspelen</i> en <i>Inwijding</i>!Lezersreactie op het eerste deel in ... »
 
 
 
 
 

Blood of eden
Blood of eden door Julie Kagawa
Blood of EdenDeel 1Allie doet het onmogelijke: ze sterft om te kunnen overleven.De zeventienjarige Allie moet zien te overleven in een verwoeste wereld waarin v... »
 
 
 
 
 

Eerwraak
Eerwraak door Helen Vreeswijk
De zeventienjarige Sam Visser wordt smoorverliefd op het beeldschone Afghaanse meisje Letiva. Letiva is in Nederland geboren en opgegroeid, maar volgens de regels van haar cultuur grootgebracht. Ze draagt een hoofddoek en heeft van huis uit geleerd dat ze moet oppassen voor jongens en hen het best kan negeren. »
 
 
 
 
 

Drift
Drift door Becca Fitzpatrick
Engel of duivel? Er gebeuren vreemde dingen in het kustplaatsje Coldwater als een gevallen engel daar neerstrijkt, op zoek naar een prooi... Nora Grey, een heel gewoon meisje, krijgt een nieuwe klasgenoot: Patch. Hij is knap, ouder en heel irritant. »