Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het grote boek voor de kleuters
Het grote boek voor de kleuters door Marianne Busser & Ron Schroder
Een lekker dik boek vol vrolijke voorleesverhalen. De verschillende steeds terugkerende figuurtjes maken van alles mee. Ze zijn stout blij boos of verdrietig. Z... »
 
 
 
 
 

De Leeuwenkoning
De Leeuwenkoning door Walt Disney
Dit meesterwerk vertelt het ongelofelijke verhaal van de liefde tussen de trotse leeuwenkoning Mufasa en zijn zoon Simba, een argeloos en nieuwsgierig welpje. S... »
 
 
 
 
 

Het grote gekke verhalenboek
Het grote gekke verhalenboek door Marianne Busser & Ron Schroder
Alle vrolijke verhaaltjes over de viezerdjes, de ettertjes, de bussertjes en de griezeltjes nu in één band!
Prutje en Snotje zijn zo vies dat echt níémand z... »
 
 
 
 
 

Rood met witte stippen
Rood met witte stippen door Carry Slee
Iris en Michiel vinden de herfst maar niks want er zitten spinnen in de tuin en daar zijn ze een beetje bang voor Maar dan ontdekken ze dat je in de herfst veel... »
 
 
 
 
 

Roald Dahl's De Reuzenperzik
Roald Dahl's De Reuzenperzik door Roald Dahl
ROALD DAHL'S
De Reuzen-Perzik
Geniet jaar in jaar uit van het beroemde verhaal over het arme jongetje james dat een wereldreis naar New York maakt in een enorme... »
 
 
 
 
 

Het dikke stadsboek
Het dikke stadsboek door Christopher Franceschelli
 »
 
 
 
 
 

Teigetje
Teigetje door Disney
Teigetje probeert een wedstrijd te winnen door de beste raadsels te verzinnen. Het liefst wil Teigetje de hele dag stuiteren maar dat vinden zijn vrienden niet ... »
 
 
 
 
 

Minnie Mouse
Minnie Mouse door Disney
Pluto heeft een lelijke kras op zijn neus en moet naar de dierendokter. Als Minnie en Mickey een dagje naar het park gaan gaat er van alles mis. Samen met Micke... »
 
 
 
 
 

Winnie de Poeh
Winnie de Poeh door Disney
Winnie de Poeh probeert honing uit een boom te stelen maar heeft last van de bijen. Hij komt vast te zitten in het hol van Konijn omdat hij teveel honing heeft ... »
 
 
 
 
 

Frozen 2
Frozen 2 door Disney Frozen
Een mysterieuze stem roept Elsa. Zou die haar kunnen vertellen waar haar magische krachten vandaan komen? Samen met Anna, Olaf, Kristoff en Sven reist ze naar h... »