Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Welterusten... Kleine Beer
Welterusten... Kleine Beer door Barbara Firth & Martin Waddell
Kleine Beer kan niet slapen. Het is zo donker! Geduldig komt Grote Beer hem telkens weer geruststellen. Iedere keer brengt hij een groter lichtje mee en uiteind... »
 
 
 
 
 

Waar is mijn potje?
Waar is mijn potje? door Tomas Ross
'Luiers zijn vies, jakkiebah!' zegt de Kleine Prinses. 'Ik wil geen luiers meer!' Eerst vraagt de Kleine Prinses zich af of een potje wel zo handig is, vooral a... »
 
 
 
 
 

Liesje en de Orka
Liesje en de Orka door Lisa Roosenboom
 »
 
 
 
 
 

de dag dat egeltje ziek werd
de dag dat egeltje ziek werd door
 »
 
 
 
 
 

Wonderwater
Wonderwater door Remda Spoelstra
 »
 
 
 
 
 

Rumme Rups
Rumme Rups door Mirjam Hildebrand
Rumme Rups weigert zijn buikje rond te eten. Hij vindt het eng om te veranderen en uit te groeien tot een vlinder. Rumme denkt dat hij de dingen niet goed genoe... »
 
 
 
 
 

Reza en Ami
Reza en Ami door Inez Groenendal
Reza en AmiOp een gure herfstavond wordt er bij Reza op het raam geklopt door een klein mannetje. Reza kan zijn ogen niet geloven, maar laat het mannetje binnen... »
 
 
 
 
 

Magnus kan niet slapen
Magnus kan niet slapen door Kim Crabeels
Verrassend voorleesverhaal over een jongen die niet kan slapen. Maak kennis met Magnus, een bijzonder, maar herkenbaar jongetje. Magnus kan niet slapen, ook al ... »
 
 
 
 
 

De ruimtereis van Tommie
De ruimtereis van Tommie door Elvera Goedhart
 »
 
 
 
 
 

Het is een boek
Het is een boek door Lane Smith
Aap zit rustig een boek te lezen, maar wordt voortdurend gestoord door Ezel, die helemaal niet begrijpt wat Aap aan het doen is. Hij bestookt hem met vragen ove... »