Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het grote wielrenboek
Het grote wielrenboek door Susanne Roos
<p>Hoe kan een renner ontploffen? Hoe ‘maak’ je een parcours? En waarom smaken sommige etappes naar koeienpoep?</p><p>Wielrennen en kijken naar de koers worden ... »
 
 
 
 
 

Max is de beste
Max is de beste door Simon Mugford
<p class="MsoNormal">Max Verstappen begon al op zeer jonge leeftijd te racen met zijn vader Jos Verstappen, oud-formule 1-coureur, en bleek een groot talent. In... »
 
 
 
 
 

Het grote Olympische doeboek
Het grote Olympische doeboek door Eric J. Coolen
 »
 
 
 
 
 

De leukste 1-minuutspelletjes
De leukste 1-minuutspelletjes door Znu
In deze leuke doos van Deltas zitten een heleboel kaarten met originele opdrachten en spelletjes. Maar het zijn geen gewone spelletjes! Je krijgt voor elke acti... »
 
 
 
 
 

Snorkelen
Snorkelen door Susan Schaeffer
Hou je van zwemmen? Dan vind je snorkelen vast ook heel leuk. Met een duikbril en een snorkel op kun je de wereld onder water goed bekijken. Snorkelen is makkel... »
 
 
 
 
 

Denksport
Denksport door Richard Backers
Hou je van nadenken en wil je graag nét iets slimmer zijn dan een ander? Misschien is een denksport dan iets voor jou. Bij denksporten train je niet je lichaam,... »
 
 
 
 
 

Sport
Sport door Annabel Savery
Over de SPORT valt veel te vertellen. Maar wat is waar en wat is flauwekul? In deze serie lees je de waarheid achter mysterieuze fabels en ontdek je verbazingwe... »
 
 
 
 
 

30 voetballers die geschiedenis hebben geschreven
30 voetballers die geschiedenis hebben geschreven door Luca De Leone & Paolo Mancin
Deze kampioenen hebben het allemaal: balvaardigheid, creativiteit, kracht en snelheid. Maar vooral doorzettingsvermogen en een doel. Van Lionel Messi tot Cristi... »
 
 
 
 
 

Volleybal
Volleybal door Kieran Downs
In dit boek lees je van alles over volleybal. Weet jij wat smashen is? En wat de taak van de libero is? Ook lees je over een echte volleybalkampioen!... »
 
 
 
 
 

Tennis
Tennis door Kieran Downs
In dit boek lees je van alles over tennis. Weet jij wat de baseline is? En hoeveel sets een wedstrijd ongeveer telt? Ook lees je over een echte tenniskampioen!... »