Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Rad van fortuin
Rad van fortuin door T. Beckman
HISTORISCHE TRILOGIE – DEEL III

Marije is vijftien jaar als ze Brugge ontvlucht om aan een huwelijk te ontkomen met een jongen die ze verafschuwt. Op haar... »
 
 
 
 
 

Duizend schitterende zonnen
Duizend schitterende zonnen door Khaled Hosseini
De ongeschoolde Mariam is vijftien wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan de dertig jaar oudere schoenverkoper Rasheed in Kabul. Jaren later moet zij de beeldsc... »
 
 
 
 
 

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap door Stephen R. Covey
BUSINESS LUISTERBOEK
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen, en niet alleen voor men... »
 
 
 
 
 

Hersenschimmen
Hersenschimmen door J. Bernlef
De hoofdpersoon van deze roman, Maarten Klein, is een klassiek personage geworden in de Nederlandse literatuur: als gepensioneerd secretaris van een maritieme organisatie, verhuisd naar Noord-Amerika, lijkt hij van een rustige oude dag te gaan genieten, tot er storingen in zijn brein optreden. »
 
 
 
 
 

Brisingr
Brisingr door Christopher Paolini
OATHS SWORN . . . loyalties tested . . . forces collide. Following the colossalbattle against the Empires warriors on the Burning Plains Eragon and hisdragon Saphira have narrowly escaped with their lives. Still there is more athand for the Rider and his dragon as Eragon finds himself bound by a tangle ofpromises he may not be able to keep. »
 
 
 
 
 

Het Bureau
Het Bureau door J.J. Voskuil
Het A.P. Beerta-Instituut, het vierde (en dikste) deel van Het Bureau omspant de jaren 1975-1979. Als gevolg van Beerta's uitschakeling komt de verantwoordelijkheid voor de koers van de afdeling geheel bij Maarten Koning te liggen. Met zijn optreden in de voorafgaande jaren heeft hij het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt. »
 
 
 
 
 

Datumloze dagen
Datumloze dagen door J. Brouwers
<b>Winnaar van de Gouden Uil Prijs van de lezer 2008</b>

<i>Zou het niet beter met ons gaan, zei Mirjam op een avond na de zwijgend genoten Iglo-prak, zeven minuten in de oven en smullen maar! - beter met ons gaan, zei ze, met ons huwelijk, zei ze, als we . »
 
 
 
 
 

Woesten
Woesten door Kris Van Steenberge
Het indringende debuut Woesten van Kris Vansteenberge brengt ons naar de Vlaamse klei, waar de negentiende eeuw ten einde loopt. In het dorp Woesten treedt Elis... »
 
 
 
 
 

Het duister dat ons scheidt
Het duister dat ons scheidt door Renate Dorrestein
Een klein meisje groeit op in een vredig dorp, waar zij samen met haar moeder de oude, krakende pastorie bewoont. Ook de Lucos wonen daar, twee vriendelijke, we... »
 
 
 
 
 

De kellner en de levenden
De kellner en de levenden door Simon Vestdijk
De kellner en de levenden Hoorspel versie van de roman van Simon...... »