Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Inferno
Inferno door Dan Brown
Inferno, de vierde Robert Langdon-thriller, speelt zich af in Italië.`Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd,' verklaart Brown.`Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen.' »
 
 
 
 
 

Triomf van de verschroeide aarde
Triomf van de verschroeide aarde door T. Beckman
Maarten Wansink leest...

3 cd's »
 
 
 
 
 

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap door Stephen R. Covey
Het boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is wereldwijd al bij velen bekend en geliefd als inspiratiebron. Dit boek is niet alleen voor mensen i... »
 
 
 
 
 

Stoner
Stoner door John Williams
William Stoner is een onopvallende man. Hij geeft les aan een universiteit en heeft een slecht huwelijk. Maar even is hij heel gelukkig. »
 
 
 
 
 

Nacht
Nacht door Élie Wiesel
<br/>Acteur Frank Lammers werd bekend met zijn rollen in de films Wilde Mossels, Het Zuiden, De Enclave en De Dominee. Hij ontwikkelde zich als artistieke duize... »
 
 
 
 
 

Hersenschimmen
Hersenschimmen door J. Bernlef
De hoofdpersoon van deze roman, Maarten Klein, is een klassiek personage geworden in de Nederlandse literatuur: als gepensioneerd secretaris van een maritieme organisatie, verhuisd naar Noord-Amerika, lijkt hij van een rustige oude dag te gaan genieten, tot er storingen in zijn brein optreden. »
 
 
 
 
 

De twee torens
De twee torens door J.R.R. Tolkien
In De twee torens, het tweede deel van de trilogie In de ban van de ring, heeft Ringdrager Frodo samen met zijn maatje Sam de taak op zich genomen om de ene Rin... »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous door Esther Verhoef
Wie heeft niet de droom te emigreren naar het zuiden van Frankrijk waar het klimaat beter, de mensen minder gehaast, de omgeving weidser, de natuur meer aanwezi... »
 
 
 
 
 

Datumloze dagen
Datumloze dagen door J. Brouwers
<b>Winnaar van de Gouden Uil Prijs van de lezer 2008</b>

<i>Zou het niet beter met ons gaan, zei Mirjam op een avond na de zwijgend genoten Iglo-prak, zeven minuten in de oven en smullen maar! - beter met ons gaan, zei ze, met ons huwelijk, zei ze, als we . »
 
 
 
 
 

Mooie leugens
Mooie leugens door Lisa Unger
<i>Mooie leugens</i>, een sexy thriller met een hoog tempo, vertelt hoe de goede daad van een jonge schrijfster in New York vreselijke gevolgen heeft en haar ertoe noodzaakt op de vlucht te slaan.

Was Ridley Jones maar tien minuten later opgestaan. »