Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Almanak Vennootschapsbelasting 2024
Almanak Vennootschapsbelasting 2024 door Dirk Geerts
Almanak Vennootschapsbelasting 2024 is de meest betrouwbare en actuele gids voor al uw dagelijkse vragen bij het invullen van de aangifte vennootschapsbelasting... »
 
 
 
 
 

Almanak Btw 2024
Almanak Btw 2024 door Julien Brouckaert & Yves Bernaerts
<p class="listheader"><strong>Profiteer van 25% korting tot en met 12/05/2024: €118,50 in plaats van €158,00! </strong></p> <p class="listheader"><strong>Beste... »
 
 
 
 
 

De retentie-economie
De retentie-economie door Peter Snoeckx
<p>Het behouden van een klant kost aanzienlijk minder moeite dan het werven van een nieuwe klant. Daarom is het van essentieel belang om klanten aan je organisa... »
 
 
 
 
 

Professionele intuïtie
Professionele intuïtie door Edward de Boer
Wat maakt dat een leidinggevende besluit om door te vragen bij een sollicitatiegesprek met een kandidaat? Hoe kan het dat een consultant aanschuift bij een dire... »
 
 
 
 
 

De Happy Sprint Machine
De Happy Sprint Machine door Arnold Pouls, Hans Gort & Ron van Wieringen
 »
 
 
 
 
 

Emotie dagboek - Gedachtenstroom
Emotie dagboek - Gedachtenstroom door Joyce Staneke-Meuwissen
Ken je dat gevoel? Aan het einde van de dag borrelen je gedachten en emoties over, waardoor je geen zinnig woord meer kunt zeggen. Je snakt naar structuur, rust... »
 
 
 
 
 

REIZEN MET EEN MISSIE
REIZEN MET EEN MISSIE door Ap Verwaijen
Ap en Anita Verwaijen hebben de laatste decennia een groot aantal landen bezocht om daar onderwijs te geven in de vorm van seminars, vanuit de handleiding "De K... »
 
 
 
 
 

Interviewtechniek
Interviewtechniek door Willy Debets
Als een onderzoek door een particulier recherchebureau is afgerond wordt het subject uitgenodigd voor een confronterend interview; maar hoe gaat dat nu precies ... »
 
 
 
 
 

Gelijk werk? Gelijk loon!
Gelijk werk? Gelijk loon! door A. Lettink
 »