Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het geheim van Pembrooke Park
Het geheim van Pembrooke Park door Julie Klassen
Julie Klassen neemt je in haar roman 'Het geheim van Pembrooke Park' mee naar een landgoed waar vreemde dingen gebeuren… Wanneer Abigail Foster en haar familie ... »
 
 
 
 
 

Zoektocht naar liefde
Zoektocht naar liefde door Madeline Baker
Jenny Braedon wordt na een overval jarenlang gevangen gehouden door Apache-opperhoofd Kayitah, die haar tot de zijne maakt.  »
 
 
 
 
 

Schaduw van het verleden
Schaduw van het verleden door Josie Litton
Als kind is Brianna na een schipbreuk aangespoeld op het exotische eiland Akora. Terwijl ze daar opgroeit, wordt ze steeds vaker geplaagd door schuldgevoel over de dood van haar ouders die het leven lieten op zee.  »
 
 
 
 
 

Kloostermoord
Kloostermoord door C.J. Sansom
<p>In de barre winter van 1537 is Engeland verdeeld: de aanhangers van Henry VIII, die de Anglicaanse Kerk heeft ingesteld, staan tegenover de katholieken die t... »
 
 
 
 
 

De meesterproef
De meesterproef door Mel Starr
Vol idealen begint de jonge Master Hugh zijn artsenpraktijk in het dorpje Bampton. Dan wordt hij gevraagd de herkomst van een aantal gevonden botten vast te ste... »
 
 
 
 
 

Voor altijd samen, 45
Voor altijd samen, 45 door Barbara Ankrum
Mariah Parsons had altijd gedacht dat ze zou trouwen met de man die haar had gekust toen ze zestien was.  »
 
 
 
 
 

Een nieuwe horizon, 27
Een nieuwe horizon, 27 door Emily Bradshaw
De welgestelde en eigenzinnige Harriet Foster was een fanatieke volgelinge van Amelia Bloomer en vastberaden een feministisch pad van oost naar west te banen. »
 
 
 
 
 

Valse gelofte
Valse gelofte door M. Reed McCall
Engeland, 1233. Op het moment dat baron Grayson de Camville de sluier van zijn kersverse bruid optilt, beseft hij dat hij beetgenomen is.  »
 
 
 
 
 

Lessen van een losbol
Lessen van een losbol door S. Jeffries
Anthony Dalton, burggraaf Norcourt, wil heel graag de voogdij over zijn verwaarloosde nichtje, maar zijn imago als losbol speelt hem parten.  »
 
 
 
 
 

De buitenstaanders
De buitenstaanders door Ann H. Gabhart
Dit is een boek in een populaire genre: een verhaal dat zich<br/>afspeelt binnen de fascinerende wereld van een religieuze<br/>Shakergemeenschap, in de historis... »