Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Ontspoord
Ontspoord door Sjoerd Veenman
Een zaak voor inspecteur Maritz. Martin Wind is een kleine crimineel. Maar hij heeft grote problemen. Problemen die hij nauwelijks het hoofd kan bieden. Ste... »
 
 
 
 
 

Beloof mij liefde romantrilogie
Beloof mij liefde romantrilogie door Gerda van Wageningen
»
 
 
 
 
 

Liefdesbloesem
Liefdesbloesem door Gerda van Wageningen
»
 
 
 
 
 

Rode handen
Rode handen door Danielle Pasma
Ambers leven verandert volledig wanneer zich herinneringen aan een vorig leven als middeleeuwse huurling ontvouwen. Het blijft echter niet bij herinneringen alleen... »
 
 
 
 
 

Gestolen tijd
Gestolen tijd door José Vriens
Bertie, de hoofdpersoon in Gestolen tijd, is net bevallen van haar tweede kindje. Ze zou op een roze wolk moeten zitten, maar in plaats daarvan zakt ze weg in e... »
 
 
 
 
 

Drijfzand
Drijfzand door José Vriens
Mirte leert na een verbroken relatie opnieuw een man kennen.Hans lijkt de ideale partner te zijn. Ze gaan samenwonen, maartwee maanden later is hij opeens van d... »
 
 
 
 
 

Een wilde papaver - grote letter uitgave
Een wilde papaver - grote letter uitgave door Henny Thijssing-Boer
Iedereen op het dorp weet dat Rozelinde Haverkamp een vondeling is. En men schudt het hoofd over die wildebras, dat zorgeloze kind zoals het lijkt. Maar wat nie... »
 
 
 
 
 

Liefde moet groeien
Liefde moet groeien door Gerda van Wageningen
In haar dorp is Truuske Vermeulen de spil waarom het sociale werk draait. Ze heeft daar veel voldoening van, hoewel het ook heel erg moeilijk kan zijn.Pas als e... »
 
 
 
 
 

Tussen Hel & Hoop
Tussen Hel & Hoop door Monique Aubel
 »
 
 
 
 
 

De gouvernante
De gouvernante door Carrie Turansky
Engeland, 1911. De 27-jarige Julia Foster keert met haar ouders terug uit India wanneer haar vader ernstig ziek wordt. Eenmaal weer thuis neemt Julia een baan a... »