Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Luctor et emergo
Luctor et emergo door J.B. Kippers
 »
 
 
 
 
 

Soms denk ik hardop
Soms denk ik hardop door Ewald Hagedorn
Ewald Hagedorn (1960) schrijft sinds 2014 vrijwel dagelijks. Tussen november 2015 en juni 2021 publiceerde hij op de website 120w.nl bijna 1000 stukjes, alle op... »
 
 
 
 
 

Bij ons in de femilie
Bij ons in de femilie door
 »
 
 
 
 
 

De wereld redden
De wereld redden door Michiel van den Berg
Wat zou jij doen als een stem in je hoofd je opdraagt om ’s nachts over het strand te rennen om de wereld te redden? Als je illegale krantenbezorger je om hulp ... »
 
 
 
 
 

Zij/haar
Zij/haar door
Dat ene boek dat je leven veranderde. Bij toeval gevonden, of juist bewust opgezocht in de bibliotheek of de boekwinkel. Het boek waardoor je als... »
 
 
 
 
 

De overkant
De overkant door Hans Kwakman
 »
 
 
 
 
 

Vier verfilmbare verhalen
Vier verfilmbare verhalen door Henrick W. Vos
Vier verfilmbare verhalen zijn vertelsels die al eerder zijn gepubliceerd in Koning Sarcasticus, het debuut van Henrick W. Vos. Uit de reacties op deze verhalen... »
 
 
 
 
 

Koning Sarcasticus
Koning Sarcasticus door Henrick W. Vos
Of koning Sarcasticus werkelijk het gelijk aan zijn kant heeft, moet nog blijken. Hij heeft een scherpe blik op de samenleving en weet ragfijn de vinger op de z... »
 
 
 
 
 

SF in de polder
SF in de polder door Charles van Wettum, Eowen Valk & Laura Scheepers
Nederland en Vlaanderen hebben door de eeuwen heen innovaties geleverd die ons volk in staat stelden te overleven in een omgeving die voortdurend bedreigd werd ... »
 
 
 
 
 

IN DE WOLKEN
IN DE WOLKEN door Anneke Appel
Dit boek voert de lezer gedurende meer dan een halve eeuw niet alleen naar verschillende landen binnen Europa, maar ook naar het Midden - en het Verre Oosten.De... »