Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De vrouw in de kooi posters
De vrouw in de kooi posters door J. Adler-Olsen
Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren... »
 
 
 
 
 

Verdieping X
Verdieping X door Kim Moelands
Zwart voor zijn ogen. Schimmige contouren doemen op. Hij hoort een zacht gezoem op de achtergrond. Waar is hij? Voorzichtig draait hij zijn hoofd naar het geluid. Vanuit een apparaat lopen roodgekleurde slangen naar een doorzichtige zak die half gevuld is met rode vloeistof. »
 
 
 
 
 

Wilde bloemen
Wilde bloemen door Kimberley Freeman
In het Glasgow van 1929 is het een schandaal als de ongetrouwde Beattie Blaxland zwanger raakt – temeer omdat de vader wél getrouwd is. Als haar geliefde Henry ... »
 
 
 
 
 

Me Before You
Me Before You door Jojo Moyes
 »
 
 
 
 
 

Rose
Rose door Ineke Kraijo, Joanne Randolph & Ingrid Fredriksson
A red flower named Rose tells how bees pollinated her mother forming a seedwhich grew into a new rose bush where she lives with her brothers and sisters. »
 
 
 
 
 

Op zoek naar Mary
Op zoek naar Mary door C. Robensun
 »
 
 
 
 
 

Koud om het hart
Koud om het hart door E. Spindler
Anna North wordt achtervolgd haar huis wordt overhoop gehaald en ze ontvangt angstaanjagende brieven. Als dan ook nog een goede vriendin verdwijnt en er in kort... »
 
 
 
 
 

Verdwijn
Verdwijn door Tess Gerritsen
ZIJ KRIJGT DE SCHRIK VAN HAAR LEVEN
Een naamloze, mooie vrouw schijnt niet meer dan de volgende dode in het lijkenhuis te zijn. »
 
 
 
 
 

Wat verborgen is
Wat verborgen is door Hans Rosenfeldt & Hjorth Rosenfeldt
Debuut van Zweeds schrijversduo met in de hoofdrol psycholoog Sebastian Bergman, die getraumatiseerd is door verlies van vrouw en kind bij de tsunami.  »
 
 
 
 
 

Het gouden licht
Het gouden licht door Santa Montefiore
Celeste rouwt om de tragische dood van haar zoontje Jack. Als ze hoort dat haar neefje Bruno bij haar komt logeren, betwijfelt ze of ze het wel kan verdragen om... »