Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Voor altijd
Voor altijd door Maggie Stiefvater
Ik schoot in galop de bossen in. Mijn poten bonsden op de rotsen; mijn passen vraten kilometers. Elke zenuw binnen in me stond in brand. Ik hield mijn gedach... »
 
 
 
 
 

Geestesband
Geestesband door Richelle Mead
Na een hartverscheurende reis naar Siberi keert Rose eindelijk terug...... »
 
 
 
 
 

Secret Scouts
Secret Scouts door Kind Kind
Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag.Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden... »
 
 
 
 
 

De test
De test door Joelle Charbonneau
<i>'Een leuk boek! Persoonlijk spreekt </i>De Test<i> mij meer aan dan </i>De Hongerspelen</i>; het is geloofwaardiger.'</i> - Lois Lee<i>'Leuker dan de </i>Hun... »
 
 
 
 
 

Bloedbelofte
Bloedbelofte door Richelle Mead
Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd w... »
 
 
 
 
 

Het duivelskind
Het duivelskind door Kolet Janssen & Maria Genova
In Het Duivelskind vertelt bestsellerauteur Maria Genova het schokkende levensverhaal van Angel van der Vecht. Dit nieuwe boek behandelt twee zeer actuele them... »
 
 
 
 
 

Het uur nul
Het uur nul door Dirk Bracke
Het uur nul is een overdonderend boek. Door de ogen van de hoofdfiguur ontdekt de lezer dat mensen met aids in volstrekt eenzaamheid terechtkomen. Dit realistis... »
 
 
 
 
 

Wings
Wings door Apriynne Pike
<p>De vijftienjarige Laurel woont op het platteland bij haar hippie-ouders, die haar uit overtuiging zelf onderwijzen. Wanneer ze naar de stad verhuist om naar ... »
 
 
 
 
 

Vechten voor overmorgen
Vechten voor overmorgen door Evert Hartman
Vechten voor overmorgen
Evert Hartman


Velen, vooral jongeren, protesteren tegen de onleefbaarheid en de vergiftiging van het milieu. Een milieubewuste regeri... »
 
 
 
 
 

Stad van verloren zielen
Stad van verloren zielen door Cassandra Clare
Clary ontdekt dat Lilith er op magische wijze voor heeft gezorgd dat Jace
samenspant met de boosaardige Sebastian en dat hij nu een dienaar van
het kwaad is. Ja... »