Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Schaduw over Afrika
Schaduw over Afrika door Connie Luyt
Zuid-Afrika, 1906. Francine's man is omgekomen in de Boerenoorlog. In een Engels kamp waar ze wordt vastgezet, maakt ze verschrikkelijke dingen mee. Tegelijk... »
 
 
 
 
 

Tulpenliefde
Tulpenliefde door Femke Roobol
'Tulpenliefde' van Femke Roobol is een meeslepende historische roman over de tulpenmanie en de eerste beroemde vrouwelijke schilder in het Haarlem van de Gouden... »
 
 
 
 
 

De man die alles achterliet
De man die alles achterliet door Tanya Commandeur
De man die alles achterliet is een historische roman van Tanya Commandeur, gebaseerd op het verhaal van haar betovergrootvader. Holland-Amerika, begin twintigst... »
 
 
 
 
 

Beteugeld door liefde
Beteugeld door liefde door Jody Hedlund
In `Beteugeld door liefde plaatst schrijfster Jody Hedlund haar personages voor een dilemma. Kiezen ze voor hun liefde of voor hun land? 1814, Michigan. Handel... »
 
 
 
 
 

Dans van de bergen
Dans van de bergen door Julie Cantrell
Lente 1943. Een bruiloft en een verhuizing naar de andere kant van het land zullen Millies wereld voorgoed veranderen. Kon haar verleden ook maar veranderen… »
 
 
 
 
 

De politieman van de paus
De politieman van de paus door Guido Eekhaut
Voorjaar 1899. Carlo dela Siena, de politieman van de paus, wordt door kardinaal Colonna verzocht naar Brussel te reizen om daar een kwalijk geval van pedofilie... »
 
 
 
 
 

De vroedvrouw van Venetië
De vroedvrouw van Venetië door Roberta Rich
>> In de aandacht: de nieuwe homiletiek van prof. dr. Kees de Ruijter.Roberta RichDe vroedvrouw van Venetië330 pagina's | Paperback | ISBN: 9789023994466Venetië... »
 
 
 
 
 

De zucht van de Moor
De zucht van de Moor door Marjet Maks
Hessel en Sanne zijn op vakantie in Spanje. Tijdens een wandeling verdwalen ze in de vallei La Alpujarra en ontmoeten een excentriek echtpaar in een ruïne. Hier... »
 
 
 
 
 

Morie
Morie door Arie Kok
Morie de Liever is een gewone jongen uit het Veluwse Nijkerk. Hij droomt over de toekomst, voetbalt met andere jongens op straat en haalt kattenkwaad uit. Tot d... »
 
 
 
 
 

Een verre melodie
Een verre melodie door Sarah Sundin
Het is 1942 als de jonge Allie Miller, op een bruiloft van haar vriendin, luchtmachtpiloot Walter Novak ontmoet. Allie is verloofd en Walter Novak staat op het ... »