Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Het tere kind
Het tere kind door Jodi Picoult
<p>Charlotte O¿Keefe¿s dochtertje Willow is geboren met een ernstige ziekte die gekenmerkt wordt door broze botten. Wanneer ze valt, kan ze gemakkelijk haar ben... »
 
 
 
 
 

De waarheid over de zaak Harry Quebert
De waarheid over de zaak Harry Quebert door JoëL. Dicker
New York, voorjaar 2008. De jonge auteur Marcus Goldman lijdt aan een writer s block, en dat terwijl de deadline van zijn uitgever nadert. Dan wordt in de tuin ... »
 
 
 
 
 

Verdieping X
Verdieping X door Kim Moelands
Zwart voor zijn ogen. Schimmige contouren doemen op. Hij hoort een zacht gezoem op de achtergrond. Waar is hij? Voorzichtig draait hij zijn hoofd naar het geluid. Vanuit een apparaat lopen roodgekleurde slangen naar een doorzichtige zak die half gevuld is met rode vloeistof. »
 
 
 
 
 

Wilde bloemen
Wilde bloemen door Kimberley Freeman
Voor de lezers van Tamara McKinleyGlasgow, 1929. Beattie raakt zwanger, maar haar geliefde Henry is al getrouwd. Als hij voor haar zijn vrouw verlaat en ze same... »
 
 
 
 
 

Rose
Rose door Ineke Kraijo, Joanne Randolph & Ingrid Fredriksson
A red flower named Rose tells how bees pollinated her mother forming a seedwhich grew into a new rose bush where she lives with her brothers and sisters. »
 
 
 
 
 

Op zoek naar Mary
Op zoek naar Mary door C. Robensun
 »
 
 
 
 
 

Koud om het hart
Koud om het hart door E. Spindler
Anna North wordt achtervolgd haar huis wordt overhoop gehaald en ze ontvangt angstaanjagende brieven. Als dan ook nog een goede vriendin verdwijnt en er in kort... »
 
 
 
 
 

Verdwijn
Verdwijn door Tess Gerritsen
ZIJ KRIJGT DE SCHRIK VAN HAAR LEVEN
Een naamloze, mooie vrouw schijnt niet meer dan de volgende dode in het lijkenhuis te zijn. »
 
 
 
 
 

Wat verborgen is
Wat verborgen is door Hans Rosenfeldt & Hjorth Rosenfeldt
Debuut van Zweeds schrijversduo met in de hoofdrol psycholoog Sebastian Bergman, die getraumatiseerd is door verlies van vrouw en kind bij de tsunami.  »
 
 
 
 
 

Het gouden licht
Het gouden licht door Santa Montefiore
Celeste rouwt om de tragische dood van haar zoontje Jack. Als ze hoort dat haar neefje Bruno bij haar komt logeren, betwijfelt ze of ze het wel kan verdragen om... »