Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Triomf van de verschroeide aarde
Triomf van de verschroeide aarde door T. Beckman
Maarten Wansink leest...

3 cd's »
 
 
 
 
 

De helleveeg
De helleveeg door A.F.Th. van der Heijden
Ze noemden haar schertsend Tientje Poets, maar haar schoonmaakwoede ging over lijken.
In <i>De helleveeg</i> keert A.F.Th. van der Heijden terug naar het decor ... »
 
 
 
 
 

Wegens familieomstandigheden gesloten
Wegens familieomstandigheden gesloten door Sigrid Landman
De vader van Michelle overlijdt voordat hij haar in zijn armen kan sluiten. Jolanda kan de zorg voor haar dochter niet aan en ze groeit op in het gezin van haar... »
 
 
 
 
 

Single en Sexy
Single en Sexy door Mariëtte Middelbeek
Charlotte van Rhijn ziet als een berg op tegen haar 29ste verjaardag. Niet alleen heeft haar grote liefde Kars haar zojuist verlaten, maar iemand blijkt ook al haar bank- en spaarrekeningen te hebben geplunderd. Met haar baan als kleuterjuf kan Charlotte haar rekeningen niet betalen, en al snel krijgt ze vaker bezoek van de deurwaarder dan van haar vriendinnen Eva en Natasja. »
 
 
 
 
 

Maar buiten is het feest
Maar buiten is het feest door Arthur Japin
Wanneer een succesvolle en geliefde zangeres een rechtszaak aanspant om een jong meisje uit handen van een verkrachter te houden, dreigen aangrijpende gebeurtenissen uit haar eigen verleden openbaar te worden. Met de confrontatie in de rechtszaal zet zij zowel haar privacy en carrière als haar liefde op het spel. »
 
 
 
 
 

UP
UP door Myrthe van der Meer
Vervolg op PAAZ. Waneer Emma haar psychiater bezoekt voor een eindgesprek blijkt hij verdwenen. De vervanger weet van niets en neemt haar opnieuw op. »
 
 
 
 
 

Alle dingen zijn schitterend
Alle dingen zijn schitterend door Alex Boogers
In Alle dingen zijn schitterend kruisen een aantal levens elkaar op een beslissend moment. Remy, docent en fanatiek dagboek en - schrijver, verliest de grip op ... »
 
 
 
 
 

Post Mortem
Post Mortem door Jonathan Kellerman, Peter Terrin & Dodier
`Wegens nogal moeilijke tijden in de familie. De nog onbekende schrijver Emiel Steegman staat onder de douche als hem plots het ultieme excuus te binnen schiet om op het laatste moment te ontsnappen aan een opgelegd diner met een delegatie Estse collega's. »
 
 
 
 
 

Lieve Céline
Lieve Céline door Hanna Bervoets
‘Lieve Céline’ van Hanna Bervoets gaat over Brooke, een jonge, laagbegaafde vrouw uit Amsterdam-Noord met een passie voor zangeres Céline Dion. Na een reeks dra... »
 
 
 
 
 

De jacobsladder
De jacobsladder door Maarten 'T. Hart
In <em>De Jacobsladder</em> keert Maarten 't Hart terug naar het Maassluis van zijn jeugd. Tegen de achtergrond van de ondergang van het eiland Rozenburg -opgeo... »