Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Flow in je werk
Flow in je werk door Klaas-Jan Reincke & Michiel Hobbelt
Ontdek hoe je je werk én je leven leuker en uitdagender kunt maken door taken creatief te herontwerpen via playful workdesign.MEER ZOALS DITVind je dit interess... »
 
 
 
 
 

Regio 4.0
Regio 4.0 door Bob de Wit & Roel Wolfert
Regio 4.0Gids voor de ontwikkeling van regio’s in society 4.0Regio 4.0 heeft als doel de toekomstvisie van Society 4.0, zoals verwoord in Society 4.0 (2021) en ... »
 
 
 
 
 

De Talentenjungle
De Talentenjungle door Roeland van Laer
 »
 
 
 
 
 

Word een woest aantrekkelijke werkgever met werkgeluk
Word een woest aantrekkelijke werkgever met werkgeluk door Gea Peper & Lucas Swennen
Als organisatie ben je voortdurend op zoek naar manieren om talentvolle medewerkers aan te trekken en vooral te laten floreren, zodat ze met veel plezier bij je... »
 
 
 
 
 

Recruitment 4.0
Recruitment 4.0 door Jacco Valkenburg
AI-tools gaan geen recruiters vervangen. Recruiters die AI gebruiken gaan wel recruiters vervangen die geen AI gebruiken. In dit nieuwe boek Recruitment 4.0 ont... »
 
 
 
 
 

Misleid
Misleid door Twan van de Kerkhof
Te veel onzin over leiderschap doet de ronde. Het is hoog tijd dat de mythes ontkracht worden, en dat gebeurt in dit boek. Elf leugens, die op het eerste gezich... »
 
 
 
 
 

Hoe dan
Hoe dan door Stefanie Stam
Laat hardnekkige denkbeelden los en ga anders(om) denken bij het vinden, verbinden én loslaten van talent. Het boek Hoe dan? is een uniek en praktisch werkboek ... »
 
 
 
 
 

Self care planner
Self care planner door Tess Van Soelen
Zoek jij een planning waarin je niet alleen je dagen bij kan houden maar ook:- Je financiën kan bijhouden - Je water inname per dag- Voedingsinname per dag- Buc... »
 
 
 
 
 

Strategisch swipen. Beter zoeken in de wereld van leiderschapsontwikkeling
Strategisch swipen. Beter zoeken in de wereld van leiderschapsontwikkeling door Anja Van den Broeck, Hannes Leroy & Johannes Claeys
<p>U wil werk maken van leiderschapsontwikkeling in uw organisatie? Op de markt vindt u tal van leiderschapstrainingen die inspelen op verschillende leerstijlen... »
 
 
 
 
 

Van veiligheid naar veiligheidskunde
Van veiligheid naar veiligheidskunde door Coen van Gulijk, Job Groeneweg & Paul Swuste
Hoe ontstaan ongevallen en rampen? Hoe heeft de kennis daarover zich ontwikkeld? Dit boek vertelt het verhaal over ongevallen en hun preventie. In een eeuw is d... »