Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Een verschrikkelijke schoonheid?
Een verschrikkelijke schoonheid? door Libba Bray
Een meeslepende Victoriaanse coming of age-roman met gothic elementen, vol passie en spanning

De 16-jarige Gemma groeit op in India aan het eind van de 19de ee... »
 
 
 
 
 

Schijnbewegingen
Schijnbewegingen door Floortje Zwigtman
Trots was mooi, maar het stilde je honger niet en maakte geen eind aan je eenzaamheid. Ik had die honger en eenzaamheid de afgelopen maanden vaak genoeg voelen ... »
 
 
 
 
 

De studie
De studie door Joelle Charbonneau
De studie is het tweede deel van De Test-trilogie Voor fans van De Hongerspelen en Inwijding!Malencia Vale heeft in deel ... »
 
 
 
 
 

De IJzerprins
De IJzerprins door Julie Kagawa
The Iron Fey 4: Mijn naam, mijn ware naam, is Ashallayn'darkmyr Tallyn. Ik ben de enig overgebleven zoon van Mab, koningin van het Winterhof. En wat haar betre... »
 
 
 
 
 

Brainwash
Brainwash door Carry Slee
»
 
 
 
 
 

Spotgaai
Spotgaai door Suzanne Collins
Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Maar ze mag dan wel levend uit de bloedige arena zijn gekomen, dat betek... »
 
 
 
 
 

Geef me de ruimte
Geef me de ruimte door Thea Beckman
... »
 
 
 
 
 

Spijt!
Spijt! door Carry Slee
Jochem is het mikpunt van getreiter op school. David doet<br/>er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Op een<br/>ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de<br/>klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. »
 
 
 
 
 

Perenbomen bloeien wit
Perenbomen bloeien wit door Gerbrand Bakker
De tweeling Klaas en Kees en hun jongere broer Gerson spelen vaak ‘zwart‘, een spel waarbij de belangrijkste regel is dat zij hun ogen niet open mogen doen.
Als de broers met hun vader en de hond Daan op een zondagmorgen met z’n allen in de auto zitten op weg naar opa en oma, verandert hun leven met harde klap. »
 
 
 
 
 

Vijf
Vijf door Ursula Poznanski
In de vroege ochtendmist wordt in een weiland het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is vermoord, en op haar voetzolen zijn coördinaten getatoeëerd. Bij die a... »