Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Saga
Saga door
 »
 
 
 
 
 

Ik ben uw konijn
Ik ben uw konijn door Corry Derkzen
 »
 
 
 
 
 

Estland
Estland door Richard Spilsbury
 »
 
 
 
 
 

Veenkoloniale Volksalmanak
Veenkoloniale Volksalmanak door
 »
 
 
 
 
 

Kippetje Tok
Kippetje Tok door Nvt
Een blokboekje over Kippetje Tok voor de allerkleinsten. Kippetje Tok vindt op een dag een tarwekorrel en wil hem gaan planten, maar niemand wil hem helpen. De ... »
 
 
 
 
 

Eerlijke handel?
Eerlijke handel? door A. Cooper
Eerlijke handel is een onderwerp dat ons allemaal aangaat, ook al zijn we ons daar niet altijd van bewust. In dit boek wordt uitgelegd wat handel is, waarom die... »
 
 
 
 
 

Mus
Mus door Kristof Desmet
Mus baalt als een stekker wanneer haar vader er met een jongere vrouw vandoor gaat. Als haar moeder, een lerares, een relatie met een collega begint, staat haar... »
 
 
 
 
 

Koninkrijk
Koninkrijk door C. Black
‘Wrede kasteelheren houden het koninkrijk in hun ban. Maar er is een redder in aantocht...'<br/><br/>Fairos dacht dat hij Leinad ter dood veroordeeld had toen hij hem naar de Banteen Woestijn liet brengen. Maar Leinad keert terug - als een ware Ridder van de Koning. »
 
 
 
 
 

Vissers, kapers, arbeiders
Vissers, kapers, arbeiders door Peter van Druenen
Stadsgeschiedenissen kunnen op verschillende manieren worden geschreven. De voor de hand liggende methode is de zogenaamde biografische methode, waarbij alle fe... »