Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Een volle agenda, maar nooit druk
Een volle agenda, maar nooit druk door Denise Hulst
<p>Dit boek over timemanagement gaat niet uit van slimmer en efficiënter werken. Het gaat uit van aandacht, in navolging van de oude regel van Benedictus. Aanda... »
 
 
 
 
 

Power and love
Power and love door Adam Kahane
Er zijn doorgaans twee manieren waarop mensen lastige problemen oplossen, en die zijn allebei fundamenteel fout: ze proberen koste wat kost hun wil door te drukken - met oorlog als uiterste consequentie - of ze negeren het probleem onder het mom van 'vrede'. »
 
 
 
 
 

Multitasken bestaat niet
Multitasken bestaat niet door Dave Crenshaw
'Onthoud deze regel: hoe meer verantwoordelijkheden je hebt, hoe meer petten je draagt, hoe groter de kans dat je inefficiënt wordt.'

In een overtuigende bus... »
 
 
 
 
 

Wie orde zaait zal chaos oogsten
Wie orde zaait zal chaos oogsten door W.R.J. Baets

In Wie orde zaait zal chaos oogsten bepleit Walter Baets een nieuwe manier van kijken naar de wereld en naar menselijke systemen, of het nu gaat om bedrijven o... »
 
 
 
 
 

HOE-boek voor de coach
HOE-boek voor de coach door Ellis Buis & Joost Crasborn
HOE-boek voor de coach<br/>Tips, modellen en vragen voor werkgerelateerde, individuele coaching<br/><br/>Elke coach wil mensen in beweging krijgen. Hij wil ze in staat stellen met meer kracht en vertrouwen een eigen koers uit te zetten. Daarvoor kan hij een scala aan methoden en technieken gebruiken. »
 
 
 
 
 

Inleiding in chaosdenken
Inleiding in chaosdenken door A.M. Poorthuis, F. van Eijnatten & J. Peters

Chaos is een scheldwoord dat we gebruiken als zaken helemaal uit de hand dreigen te lopen. Het is zowat het laatste dat je elkaar toewenst. Chaos is slecht, en... »
 
 
 
 
 

Troaching
Troaching door E. Gubbels & J. Homminga
Effectiever functioneren, ineffectieve gedragspatronen doorbreken. Dat is de belofte van elke managementtraining of elk coachingstraject. Maar lang niet altijd ... »
 
 
 
 
 

Lean in
Lean in door Sheryl Sandberg
<ul><li><a target=“_blank” class="website" href="http://www.leanin.org">Website van de Lean in-community</a></li><li><a target=“_blank” class="facebook" href="h... »
 
 
 
 
 

IJs verkopen aan Eskimo's
IJs verkopen aan Eskimo's door Pacelle van Goethem
Hoe werkt beïnvloeding? Wanneer en hoe kom ik het overtuigendst over? In een persoonlijke stijl en op basis van psychologisch onderzoek laat Pacelle van Goethem je zien hoe beïnvloeding werkt en hoe je met je eigen talenten en vaardigheden meer invloed op anderen kunt krijgen en makkelijker kunt leren overtuigen. »
 
 
 
 
 

Alles over psychologische tests
Alles over psychologische tests door J. van Minden
Alles over psychologische tests is volledig herzien en tot de kern teruggebracht tot een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat je moet wete... »